Kairoseki'nin yoğunluğundan kaynaklanan bir durum o.Luffy kairosekiye dokununca bi mallık geliyor ama diğer kullanıcılarda(Örn:Ace) öyle birşey olmuyor bi sebebi var mı?
Kairoseki'nin yoğunluğundan kaynaklanan bir durum o.Luffy kairosekiye dokununca bi mallık geliyor ama diğer kullanıcılarda(Örn:Ace) öyle birşey olmuyor bi sebebi var mı?
Hayır. Hep boş olarak gösterildi. Ace gelmeden önce de kimse yokmuş o pozisyonda.Ace'ten önceki Beyazsakal 2.tümen komutanı hakkında bir bilgi var mı?
Madem 2. tümen komutanı yok en baştan beri neden 3. tümen komutanı Jozu 2. olsaymış ya? Ben hep Ace'ten önce biri vardı o ölünce veya gidince artık ne olduysa Jozu'u onun yerini almak istemediğini düşündüğüm için 3.tümen komutanı olduğunu sanıyordum.Hayır. Hep boş olarak gösterildi. Ace gelmeden önce de kimse yokmuş o pozisyonda.
Her tümende 100 adam var ve bir tane komutan. Jozu hep 3. komutanmış, 2. olursa kendi adamlarını bırakmak zorunda kalırdı. O yüzden o pozisyona komutan olmayan biri geçmeliydi.Madem 2. tümen komutanı yok en baştan beri neden 3. tümen komutanı Jozu 2. olsaymış ya? Ben hep Ace'ten önce biri vardı o ölünce veya gidince artık ne olduysa Jozu'u onun yerini almak istemediğini düşündüğüm için 3.tümen komutanı olduğunu sanıyordum.
Peki abi sağol bilgilendirme içinHer tümende 100 adam var ve bir tane komutan. Jozu hep 3. komutanmış, 2. olursa kendi adamlarını bırakmak zorunda kalırdı. O yüzden o pozisyona komutan olmayan biri geçmeliydi.
tamam yine de teşekkürlerMalesef.