Lucci nin normal dourikisi 4000'di seytan meyvesi formuna geçince kac douriki oluyodur ve luffy nin normal, g2 ve g3 formlarında dourikisi kactır ve 2 yıl aradan sonra bu formlara b. haki ekleyince, kac dourikisi olur.
Öncelikle sorduğun soru için seni tebrik ediyorum. Bu soruyu ÖSYM'ye başvurup, üniversitelere giriş sınavına Matematik-II'den koydurmaya çalışacağım. Lucci'nin normal Doriki'si 4000 olduğuna göre, Zoan türü Şeytan Meyvesi, kullanıcısının fiziksel gücünü ikiye katlıyor desek, meyveli hali 8000 Doriki eder. Luffy, Lucci'yi yenebildiğine göre, Doriki'si 8000 üzeridir. Ancak zorla yendiği için fazla üzeri değil, olsa olsa en fazla 8250'dir. Luffy'nin normal Doriki'si, 4000, Gear 2 olduğunda 6000, Gear 3'te 8000, iman gücü de eklenince 8250 yapıyor. Şimdi bunların üzerine Haki ekleyeceğiz. Haki'nin Doriki'ye direk etkisini bilmediğimizden, ben yine gücü ikiye katladığını varsayacağım. Hal böyle olunca da, 16.500 Doriki'si oluyor Luffy'nin.
Lucci mi Sentoumaru mu kim daha güçlü sence ?
Sentomaru öper.
ozaman magellan mihawk tanda güçlüdür. magellanın shanks a karsı bi sansı varmı snce yeneblirmi
Mihawk, Magellan'ı harcar. Ben dövüş tekniklerini de göz önüne alıyorum. Shanks, biraz uğraşır ama alır.
Akainu-Kizaru-Aokiji-Benn beckman-Jozu-Marco bunlarıngüç sıralaması nedir sence?
Beckman'nın gücünü bilmediğimden yorum yapamam. Jozu, Aokiji'den güçsüz, Marco'dan güçlü, Akainu ve Kizaru ile denktir. Marco, Jozu'dan güçsüz, Akainu, Kizaru ve Aokiji'ye denktir. Aokiji, Jozu'dan güçlü, Akainu, Kizaru ve Marco'ya denktir. Kizaru, Akainu, Aokiji, Marco ve Jozu'ya denktir. Akainu, Aokiji, Kizaru, Jozu ve Marco'ya denktir.
birde 2 sene önce luffy vs kid olsa sonucu no olurdu. şmdi luffy alır heralde
İki sene önce, Luffy yenerdi. Şimdi durumlar nasıldır bilemem.
E o zaman Garp yumruk atarken niye eli normal? Ya da Rayleigh fili busoshoku ile vurarken?
Cop gibi düşün. Sertleşen lastik, kararıyor.
Luffy hava doldururmuş gibi içini lastik gücü sayesinde haki mi dolduruyor ?
Hayır. İçine yine hava dolduruyor, dış tarafı Haki ile kaplıyor.