smoker-san aklıma bişey takıldı sorulduysa kusura bakma şimdi luffy'nin et yiyerek veya brook'un süt içerek bir nebze olsun güçlendiğini gördük bu durum logialar içinde geçerli olur mu örneğin kizaru güneşin altında daha da güçlenmesi gibi ??
Direk fayda edecek durumlar olabilir tabi ki. Mesela, Crocodile için, çölde rakipsizdir diyorlar.smoker-san aklıma bişey takıldı sorulduysa kusura bakma şimdi luffy'nin et yiyerek veya brook'un süt içerek bir nebze olsun güçlendiğini gördük bu durum logialar içinde geçerli olur mu örneğin kizaru güneşin altında daha da güçlenmesi gibi ??
anladım teşekkür ederimDirek fayda edecek durumlar olabilir tabi ki. Mesela, Crocodile için, çölde rakipsizdir diyorlar.
Oha, o nasıl bir hayal gücüdür öyle?abi vivre card yakılınca yırtılınca vs. vivre kartın sahibi(ace gibi)zarar görür veyahut ölürmü
Evet. İnsanlığın 500 yıl ötesinde bir bilgi birikimine sahip. Onun bildiği meyveler, kitaptan gelme. O kitaptan 4-5 kişide var zaten. Zeka meyvesi yediğini düşünmüyorum. Zira esinlenildiği kişi, Leonardo Da Vinci.Şimdi Dr.Vegapunk normal çağın baya yıl ötesinde bir teknoloji kullanıyor ve tüm seytan meyvelerini biliyor.
bu doktorun zeka meyvesi yemiş olma olasılığı varmı?
Fuusen halinde kalıp yumruğu yerdi. Haki sadece Logia türlerinin asıl bedenlerine dokunma imkanı veriyor. Paramecia türü meyve yemiş kişilerin bedenleri zaten dokunulabilir.Sengoku,Luffy'e idam sehpasında hakili bir vuruş yaptı mı ? Eğer yaptıysa vurduğunda meyvesinin iptal olması gerekirmiydi yani Fuusen halinde mi kalırdı yoksa Normal insan vücudu haline dönüşüp darbeyi öyle mi alırdı ?
Dönmez ama canı yanar.Vucudu eski haline döner mi onu merak ettim.