Franky The Cyborg
tama özür dilerim peki sonradan sorduğum sorunun cevabını vericek misin ??
Kuma ya karşı olarak değerlendirirsek ben luffy'nin diğerlerinin aksine etkisiz kalacağını düşündüğümden sordum tabi ki 2 yıl öncesi için şu an tam olarak nasıl güçlendiler bilmiyoruz.Nasıl bir rakibe karşı olduklarıda önemli.
Kuma için Luffy, Zoro, Sanji sıralaması değişmez.Kuma ya karşı olarak değerlendirirsek ben luffy'nin diğerlerinin aksine etkisiz kalacağını düşündüğümden sordum tabi ki 2 yıl öncesi için şu an tam olarak nasıl güçlendiler bilmiyoruz.
Ashura.bana cevap vermeyecek misin ? ashura mı güçlü shishi sonson mu?
Zoan türlerinin su ile teması fark yaratmıyor.Chopper niye denize düştüğünde en küçük halini alıyor da normal ren geyiği halini almıyor?
Beyazsakal'ın komutanlarından biri olmasından dolayı.470 in anime bölünde şahin göz ile vista savaşırken şahin göz " seni herkes tanır. Şeytan meyvesinden ya da yeteneginden ötürü degil " derken tam olarak neyi kastediyor acaba
(smoker yerine cevap yazdığım için özür dilerim).ayak vuruşlarında en önnemli olan duruş ve vuruştaki dengedir.zeff sağ ayağını vurmak için kullanıyordu.ama sağ ayağının tam potansiyelini sol ayağıyla sağlıyordu.yani sağ ayağı güç iken,sol ayağı dengeyi sağlıyordu.tek ayakla yaşamayı seçtiğinde elbetteki dengeyi seçecekti ki yaşamını biraz daha kolaylaştırsınZeff neden sag bacagini koparip yedi?Sol bacagini yeseydi ya.