Sadece bi varsayım ama fikrini duymak isterim eğer bir dev altı stil kullanıcısı olsaydı gücü ne kadar olurdu yani korsan olarak ödülü,itibarı ya da denizci olarak rütbesi ?
Thriller Bark'tan büyüktür. Bencede en büyük gemi o dur.balık adam adasında balık adam bölesinde bir gemi var en büyük gemi o mu
Korsan olarak ödül biçemem, Denizci olarak en fazla Koramiral olabilirdi.Sadece bi varsayım ama fikrini duymak isterim eğer bir dev altı stil kullanıcısı olsaydı gücü ne kadar olurdu yani korsan olarak ödülü,itibarı ya da denizci olarak rütbesi ?
Şimdiki halinden 100 kat daha güçlü olurdu.tmm saol peki rob lucci dev olsaydı o ne olurdu(bu konu hakkındaki son sorum)
Evet. Gelen mektubun Shichibukai teklifi olduğu kesinleşti. Hancock'ta hala yerinde duruyor.usta ben bir arkadaş sayesinde mangayı sırasıyla okuyamadım yani bana birkaç bölüm okutmadı sağolsun
buggy e bir mektup gelmişti denizcilerden onun akıbeti gösterildi mi?çok merak ediyorum shichibukai teklifi olabilir mi sence? değinmişken marineford savaşında yaptıklarından sonra hancock halen shichibukai mi?
Kafana göre takıl.usta birde manga soruları spoiler e almasam olur mu?