Çeviri ne zaman çıkar ?Tren sahnesinde Rika'nın üstüne tanımam. Başlangıçta ettiği küfürle, gerisinde neler getireceğini belli etmişti zatenRika-sama der ve çekilirim
ve evet, 8. bölüm çıktı
![]()

Çeviri ne zaman çıkar ?Tren sahnesinde Rika'nın üstüne tanımam. Başlangıçta ettiği küfürle, gerisinde neler getireceğini belli etmişti zatenRika-sama der ve çekilirim
ve evet, 8. bölüm çıktı
![]()
Sorman hata. Çoktan çıktıÇeviri ne zaman çıkar ?![]()
Kalmadı.izlemediğin anime kaldı mı![]()
Yarın turkanime ekler oradan izlerim , çeviri için teşekkürler.Sorman hata. Çoktan çıktı![]()
Benim izlediğim toplam anime 40 küsür birşeydir.200 küsür anime izleyen de gördüm.Yani anlayacağın ben daha çaylağım.Tahmin ettim zatenSenin gibi anime canavarını daha önce görmedim
![]()
O da iyiymiş.Sen benim gönlümün şampiyonusun![]()
iyi izlemişsin canım 40 küsür ha iyimişBenim izlediğim toplam anime 40 küsür birşeydir.200 küsür anime izleyen de gördüm.Yani anlayacağın ben daha çaylağım.![]()
çoğu güzel manga serisi çevrilmemiş çevirilerlerin %80'i güncel değil ingilizce okumakta tat vermiyor napakEn fazla 5-10 tane anime serisi izlemişimdir ama 100 lerce manga serisi okudum.Açıkçası Anime izlemek ciddi anlamda zaman kaybı 5 dakikada okuyabileceğiniz mangayı 20 dakkada izliyorsunuz.
Anime izlemek-manga okumak keyif işidir, hangisinden daha çok keyif alıyorsan onu tercih edersin, bunu süre hesabına dökmen cidden çok garip geldi bana.En fazla 5-10 tane anime serisi izlemişimdir ama 100 lerce manga serisi okudum.Açıkçası Anime izlemek ciddi anlamda zaman kaybı 5 dakikada okuyabileceğiniz mangayı 20 dakkada izliyorsunuz.