Çeviri ne zaman çıkar ?Tren sahnesinde Rika'nın üstüne tanımam. Başlangıçta ettiği küfürle, gerisinde neler getireceğini belli etmişti zaten Rika-sama der ve çekilirim ve evet, 8. bölüm çıktı
Çeviri ne zaman çıkar ?Tren sahnesinde Rika'nın üstüne tanımam. Başlangıçta ettiği küfürle, gerisinde neler getireceğini belli etmişti zaten Rika-sama der ve çekilirim ve evet, 8. bölüm çıktı
Sorman hata. Çoktan çıktıÇeviri ne zaman çıkar ?
Kalmadı.izlemediğin anime kaldı mı
Yarın turkanime ekler oradan izlerim , çeviri için teşekkürler.Sorman hata. Çoktan çıktı
Benim izlediğim toplam anime 40 küsür birşeydir.200 küsür anime izleyen de gördüm.Yani anlayacağın ben daha çaylağım.Tahmin ettim zaten Senin gibi anime canavarını daha önce görmedim
O da iyiymiş.Sen benim gönlümün şampiyonusun
iyi izlemişsin canım 40 küsür ha iyimiş sanırım ben şu 200 küsürlük gruba giriyorum ama emin değilim saymadımBenim izlediğim toplam anime 40 küsür birşeydir.200 küsür anime izleyen de gördüm.Yani anlayacağın ben daha çaylağım.
çoğu güzel manga serisi çevrilmemiş çevirilerlerin %80'i güncel değil ingilizce okumakta tat vermiyor napak hoş benim ingilizce ne kadar yeterli olur o da meçhul anime daha fazla vakit alsa da zaten yıllardır boş vakitten çok bir şeyim yok şu son bir yıldır vaktim kısıtlandı o da problem değil anlıyacağınEn fazla 5-10 tane anime serisi izlemişimdir ama 100 lerce manga serisi okudum.Açıkçası Anime izlemek ciddi anlamda zaman kaybı 5 dakikada okuyabileceğiniz mangayı 20 dakkada izliyorsunuz.
Anime izlemek-manga okumak keyif işidir, hangisinden daha çok keyif alıyorsan onu tercih edersin, bunu süre hesabına dökmen cidden çok garip geldi bana.En fazla 5-10 tane anime serisi izlemişimdir ama 100 lerce manga serisi okudum.Açıkçası Anime izlemek ciddi anlamda zaman kaybı 5 dakikada okuyabileceğiniz mangayı 20 dakkada izliyorsunuz.