Mangası efsanedir zaten ömrün boyunca sadece 3 manga okuma şansın olsa hangilerini seçerdin deseler Op ve Berserk'in yanında yer alırdı HSDK benim için. Tek eksiği mangakanın gittikçe artan abazanlığı sonlara doğru durdurulamaz bir hal almıştı havada süzülen yapraklar her bölüm hayat kurtarıyorduHsd kenichiyi izledim. Animesi güzel sayılır ama mangasına kıyasla aşırı sönük kalıyor. Mangası çok daha güzel
Bunu görünce gözlerime inanamadım. Özellikle dedikten sonra Hellsing görememek üzücü.Şahsen Hellsing ile o seriyi kıyaslamam bile.en son Another ve Helsing animelerini izledim Another özellikle çok iyiydi.
Ben yazacaktım telefon çaldı.Kill la Kill hakkında ne düşünüyorsunz?
Edit: Sanırım bu düşünmediğiniz anlamına geliyor
Ben yazacaktım telefon çaldı.
Kaliteli bir seri gerçekten ortalama üstü.Çok eğlenceli absürd ve geyik bir seri.Baya farklı looney Tunes çizgi filmleri gibi.Çizimler ve tepkiler harika animelerin tüm gereklilikleri var serinin içinde.Eski çizim yöntemlerini günümüze uyarlamışlar.Çok iyi bir ekip yapmış galiba Gurren Lagan gibi serileri yapan.Güzel de bir kurgu var ortalardan sonra ama konu çok ciddi değil tabii.İstersen gifte atabilirim çok orjinal bir karakteri var.
Komedi ve aksiyon olarak güzel bir seri denilebilir. Çizim tarzı başta biraz garipsenebilir ama müzikleri ve hikayesi genel olarak kapatıyor eksiklerini.. Hatta şu iki müziği arşivimdedir.Kill la Kill hakkında ne düşünüyorsunz?
Edit: Sanırım bu düşünmediğiniz anlamına geliyor