Rainbow candırRainbow'u izlemeye başladım. Bayadır erteliyordum çok fazla tavsiye olduğu için, Aşırı beklenti içinde olmama rağmen karşılıyor şimdilik inşallah sonunu da böyle getiririz.
Rainbow candırRainbow'u izlemeye başladım. Bayadır erteliyordum çok fazla tavsiye olduğu için, Aşırı beklenti içinde olmama rağmen karşılıyor şimdilik inşallah sonunu da böyle getiririz.
Öyleyse haklı olabilirsin. Bakalım daha 8 bölüm çıkmış galiba dizilerin arasına sıkıştırıyorum bir tane iyi gidiyor.Hayır orası öyle de ben aşk üçgenlerinden felan bahsediyorum. Şuanki ilerleyişi gayet iyi de bunun einyalleri verilmişti. 1 veya 2 bölüm sonra görmen lazım. Yoksa Arima'nın sarışın kıza duyduğu aşk çok tatlı.Özellikle kendi içindeki konuşmaları çok güzel.
Sakuragi 2 bölümde herkesin reyisler listesine giriyot zaten.Valla spoiler yemeden şuraya yazayım bu animenin başında,ortasında veya sonunda ''abi'' ölürse 2020 olimpiyatlarında terörist eylemler yaparım.
Rainbow - Nisha Rokubou no ShichininWhich anime?
Müthiş etkileyici bir seridir. Kolay gelsin.Rainbow - Nisha Rokubou no Shichinin
Yine yeniden başlatacaksın beni seriye Kaan verme gazı hacı hatırlatma
Karmaşık duygular yaşıyorum. Envy'nin Hughes'i öldürdüğünü anlayan Mustang ifadesinden sonra Luffy'nin İvankov ''bana yardım ettiğin gibi Ace'e de yardım et'' ifadesine geçiyorum sonra Eren'in hepinizin kökünü kazıyıcam ifadesine.. Allahımmmmmmmm.Yine yeniden başlatacaksın beni seriye Kaan verme gazı hacı hatırlatma