Ne seriydi arkadas! Cizim teknigine bayildigim icin icin baslamistim ama yapimda hic bos degildi. Su Oscar sahnelerinin sacmaligi olmasaydi daha iyi bir olurdu, karakterinin carpisikligi önemsiz bir karakter olmasina ragmen oldukca iyi yansitilmis ama karakteri sevmedigimden olumsuz bir acidan yaklasiyorum. Ve ölmemesi sacmaydi gercekten. One Pieceteki Pell gibi burnunun dibinde bomba patliyor ve yasiyorsun :/ Gecelim Oscar'i, diger ana karakterler ile Fujiko'nun iliskisi odukca iyi yansitilmis, her karaktere yeterli sahne süresi verilmis. Tuttugunu koparan Fujiko gercekten harika, Lupin'i istedigi gibi kullanmasiyla eglenmistim
O adini hatirlamaya lüzum görmedigim olaylarin sorumlusu kiz ise Oscar'dan da öte bir sacmalik, kendisi istedigi gibi yasayamadi diye o kadar kisinin canini almasi, sebep olmasi bu anlama gelir, tüm bencilligini ortaya seriyor. "Ben yasadiklarim yüzünden mutlu olamadim, benim yasadiklarimin aynisini yasamis bir kisi mutlu olmali ama kesinlikle hic bir seyi unutmamali!" :/ Sempati beslenesi bir karakter olabilirdi. Klipleriyle ilgili yorum yapmayacagim ama acilis, kapanis müzikleri gercekten iyiydi, es gecemedim hic.