Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Son İzlediğiniz Anime

Code:Breaker

Derslerinde başarılı, çok iyi Aikido yapan, aynı zamanda güzel bir kız olan lise öğrencisi Sakura Sakurakouji, bir gün otobüsle evine dönerken pencereden birinin insanları mavi bir ateşle diri diri yaktığını görür. Telaşla olay yerine gittiği zaman ise çevrede bu olayla ilgili hiçbir ize rastlayamaz.

Ertesi gün okula giden Sakura, sınıflarına yeni gelen transfer öğrenci Rei Ogami'nin, bir gün önce insanları yakan kişi olduğunu fark eder.

Başlangıçta bu olaylarla ilgisi olmayan, son derece masum biri gibi gözüken Rei'nin kısa zamanda devlet için çalışan, özel güçlere sahip, "Code Breaker" olarak bilinen bir suikastçı olduğu ortaya çıkacaktır.
Fena değildi. Sakura adlı ana karakter tam bir gerizekalı. Salaklığı o kadar sinir ediyor ki izlerken monitörü yumruklayasım geliyor.
:good: ..

Dragon Ball : Z Kami to Kami

"Film Akira Toriyama tarafından yapılan orjinal manganın 517 ve 518. sayıları arasında geçmektedir. Özellikle, Majin Buu'yla olan savaşın bitmesinden sonra ki kayıp 10 yıllık bölümü konu almaktadır. Kuririn,Piccolo,Vegeta ve diğer bilindik karakterler de filmde yer almaktadır. Bu film senaristler tarafından kurgulanmamıştır, Orjinal Dragon Ball hikayesine dayanmaktadır."

bu filmi izledikten sonra birkez daha gt serisinin hatalı bi karar olduğunu düşünmeden edemedim.. elinde bu kadar malzeme varken neden o kadar zaman atlaması olmak zorundaydı ki.. filmi çok beğendim umarım devamı gelir...

Durarara!!

Tanıtım;

Hikayemiz Tokyo'da bulunan Ikebukuro adlı bir mekanda geçer. Caddelerde acımasız gangsterler, liseli öğrenciler, radyo sahibi bir bayan, yeraltı dünyasında bir doktor, genç bir danışma satıcısı ve başıboş olan bir İris perisi hakkında birçok toplumsal olayları ele alarak lanse edilmektedir.

Yorum;

Fazla bir şey söylemeyeceğim. İlgi çekiciydi. Biraz ters köşeleri var. Ancak farklı tarzda bir anime. Benim hoşuma gitti. Sizlerede izleyin derim.

Dragon Ball : Z Kami to Kami

"Film Akira Toriyama tarafından yapılan orjinal manganın 517 ve 518. sayıları arasında geçmektedir. Özellikle, Majin Buu'yla olan savaşın bitmesinden sonra ki kayıp 10 yıllık bölümü konu almaktadır. Kuririn,Piccolo,Vegeta ve diğer bilindik karakterler de filmde yer almaktadır. Bu film senaristler tarafından kurgulanmamıştır, Orjinal Dragon Ball hikayesine dayanmaktadır."

bu filmi izledikten sonra birkez daha gt serisinin hatalı bi karar olduğunu düşünmeden edemedim.. elinde bu kadar malzeme varken neden o kadar zaman atlaması olmak zorundaydı ki.. filmi çok beğendim umarım devamı gelir...
dragonball serisinine pek aşina olmadığım halde izledim ve açıkçası biraz sıkıldım seslendirmeler nedense garip geldi (orjinalde de böyle mi bilmiyorum)ayrıca film yer yer çok mu ağır ilerliyor ? yoksa bana mı öyle geldi ??

son olarak
el ele tutuşma sahnesinde bir an için Selena selena selena diye bağırmalarını umdum ama olmadı :D

Kimi no Iru Machi

Tanıtım

Bahar başlangıcında; Eba Yuzuki, kırsal bir kasabada liseye gitmeye karar verir. Kalacağı yer ise tanıdıklarının bir evidir. Evin sahibinin oğlu Kirishima Haruto ise akrabaları olmadığı halde Eba'nın bedava evi kullanmasından rahatsız olur. Ama zamanla Eba'yla vakit geçirdikçe ikisi arasında bir yakınlaşma olur. Öyle ki Eba, Tokyo'ya döneceği zaman Haruto onun gitmemesini söyler. Eba, Tokyo'ya gider; ancak ikisi arasındaki aşk hâlâ devam eder. Uzun mesafeler sevgiyi yok edebilecek mi?

Yorum

Bence güzel bir seri sanırım devamı çıkacaktır şu anlık 9 bölümünün türkçe çevirisi var 10.bölümünü ing alt yazılı izledim mangasının 82 bölümü şu anda çevrilmiş mangatürk te mevcut ingilizceye ise 243 bölümü çevrilmiş yani baya uzun :D Konusu baya hoşuma gitti hepsini okumayı düşünüyorum romatik bir seri türk anime ecchi sınıfına almamış ama yabancı sitelerde ecchi diyor ama animede gördügüm kadarıyla bir kaç ecchi ye yakın sahne var o kadar romantik anime arayanlar izleyebilir çok erkek işi değil ama neden bu kadar bağladı bilmiyorum :D 10 üzerinde 7.5-8 veririm

Kimi no Iru Machi

Tanıtım

Bahar başlangıcında; Eba Yuzuki, kırsal bir kasabada liseye gitmeye karar verir. Kalacağı yer ise tanıdıklarının bir evidir. Evin sahibinin oğlu Kirishima Haruto ise akrabaları olmadığı halde Eba'nın bedava evi kullanmasından rahatsız olur. Ama zamanla Eba'yla vakit geçirdikçe ikisi arasında bir yakınlaşma olur. Öyle ki Eba, Tokyo'ya döneceği zaman Haruto onun gitmemesini söyler. Eba, Tokyo'ya gider; ancak ikisi arasındaki aşk hâlâ devam eder. Uzun mesafeler sevgiyi yok edebilecek mi?

Yorum

Bence güzel bir seri sanırım devamı çıkacaktır şu anlık 9 bölümünün türkçe çevirisi var 10.bölümünü ing alt yazılı izledim mangasının 82 bölümü şu anda çevrilmiş mangatürk te mevcut ingilizceye ise 243 bölümü çevrilmiş yani baya uzun :D Konusu baya hoşuma gitti hepsini okumayı düşünüyorum romatik bir seri türk anime ecchi sınıfına almamış ama yabancı sitelerde ecchi diyor ama animede gördügüm kadarıyla bir kaç ecchi ye yakın sahne var o kadar romantik anime arayanlar izleyebilir çok erkek işi değil ama neden bu kadar bağladı bilmiyorum :D 10 üzerinde 7.5-8 veririm
Kavak Yelleri'nin Japonya versiyonu.. Mangasını 80 bölüm falan okudum. Dönüp hayatında pişman olduğun şeyler ne diye sorsalar bunu söyleyebilirim herhalde.

dragonball serisinine pek aşina olmadığım halde izledim ve açıkçası biraz sıkıldım seslendirmeler nedense garip geldi (orjinalde de böyle mi bilmiyorum)ayrıca film yer yer çok mu ağır ilerliyor ? yoksa bana mı öyle geldi ??

son olarak
el ele tutuşma sahnesinde bir an için Selena selena selena diye bağırmalarını umdum ama olmadı :D
ben serinin bağımlısı olduğum için herhalde bana çok güzel geldi.. seslendirme derken genel olarak mı yoksa sadece dövüş anlarında ki mi ? gokuyu seslendiren kadın baya yaşlı.. filmin tanıtımı yapılırken bile kamehame ha derken farklılık vardı... ama bence sorun değil...ben her türlü beğenirdim :D

iyi güldürdün :D benim hiç aklıma gelmemişti daha önceki filmlerde de buna benzer sahneler olduğu için... ben daha çok vegeta nın sahne performansına güldüm :D haraketler ve seslere önce şaşırdım sonra güldüm ... hiç beklemediğim bi sahneydi..

Mr. Satan, Muten Roshi-sama ve Tenshinhan'ın sesi Z serisindekinden farklı. Seslendirenler vefat ettiği için.

ben serinin bağımlısı olduğum için herhalde bana çok güzel geldi.. seslendirme derken genel olarak mı yoksa sadece dövüş anlarında ki mi ? gokuyu seslendiren kadın baya yaşlı.. filmin tanıtımı yapılırken bile kamehame ha derken farklılık vardı... ama bence sorun değil...ben her türlü beğenirdim :D
Yaşlansa da sesi yine de çok kötü çıkmadı. Masako Nozawa'dan (Goku'nun seslendirmeni) sana gelsin:
:)

Film fena değildi. Dövüşler güzel olmuş animasyon olarak. Bolca gereksiz sahne vardı fakat filmde.

Düzenleme: Kapanışı da ayrı bir güzeldi.

[YOUTUBE]QkSRJapFm7o[/YOUTUBE]

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık