Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Son İzlediğiniz Anime

Şu an HONEY AND CLOVER izliyorum tek seferde 10 bölüm izledim epeydir bir animeden bu kadar keyif almamıştım tavsiye ederim

Inu to Hasami wa Tsukaiyou

Bir liseli olan Harumi Kazuhito kitapları çok seven ve Natsuno Kirihime isimli bir roman yazarının büyük hayranıdır. Bir gün Kazuhito, Kirihime'yi bir kafede yazarken ve bir hırsız tarafından vurulucakken görür. Kirihime'yi saldırıdan korur ama onun yerine kendisi ölür. Sonra kitap kurdunun gücüyle bir köpek olarak tekrardan reenkarne olur. Kazuhito kitapsız hayatından çok acı çekerken, bir anda elinde makasla gelen bir kız ona yardım teklif eder. O kız Kirihime'dir.

Güzeldi, eğlenceliydi, komikti. Harumi'nin verdiği tepkiler on numara. :D Açılış ve kapanış müzikleri acayip kötüydü onun dışında dediğim gibi güzeldi.

Dragon Ball Z Movie 14: Kami to Kami

Gayet güzel eğlenceli bir film olmuş, aksiyonu komedisi yerindeydi, ben beğendim, DB hayranı olan çoğu kişide beğenmiştir diye düşünüyorum, Toriyama'nın Freeza'ya kadar olan kısmı özellikle manganın ilk chaptarlarını daha bir benimsediğini hissettim, o kısımlara yönelik bir özlem var gibiydi :),

Aklıma takılan noktalarda olmadı değil,
- Bills Goku'nun standart halde Freeza'yı yenemeyeceğini söyledi, o kısım dengesiz olmuş,
- Goku normalde birilerinin Ki enerjisine ışınlanıyordu ama bu filmde enerji falan demeden kafasına göre ışınlandı,
- Sanki bir iki şey daha dikkatimi çekmişti ama şuan hatırlayamıyorum aklıma gelirse sonra eklerim,

Ayrıca şu birbirine enerji verme olayını da hiç sevmiyorum, hatta fusion tekniği bile çok gereksiz bir olay ya neyse,

Birde filmin sonundaki 12 evren ve usta muhabbeti filmin devamının gelebileceğini işaret ediyor gibiydi, ve ayrıca asıl esas oğlanın Bills değil Wiss olduğunu görmek şaşırttı, Bills şımarık bir velet gibi Wiss ise onu koruyup gözeten bilge ve güçlü usta(kahya) gibi göründü aradaki güç farkı da muazzam gibi duruyor, Wiss acaba evren evren dolaşıp yıkım tanrılarını mı yetiştiriyor diye düşünmedim değil, ve ayrıca diğer evrenlerde Bills'den daha güçlü yıkım tanrıları yada başka karakterler olabileceği de açıkça söylendi diyebiliriz, olası bir devam filminde paralel evrenden gelen bir düşman Bills'i döver günü Goku kurtarır senaryosu göz kırpıyor gibi :D, neyse fazla yazdım yine, bekleyip görücez artık..

Mirai Nikki

Konu;

Ortaokul 2.sınıf öğrencisi Amano Yukiteru arkadaşlık kurmakta zorlanan biridir. Etrafında olan biten her şeye seyirci kalmayı tercih eden Yukiteru gözlemlediği her şeyi cep telefonundaki günlüğüne yazmayı tercih etmektedir.

Yalnızlığın ona getirdiği acıyla beraber Yukiteru hayali arkadaşlar oluşturmaya başlamıştır ve bunlardan biri zihninde var olan Zaman ve Uzay Lordu olan Deus ex Machina'dır. Yukiteru'nun üzgün halini gören Deus, ona yeni bir yetenek verir: Yukiteru'nun günlüğü 90 gün boyunca sürekli güncellenen bir gelecek habercisidir artık. Ne var ki bu hediye aynı zamanda Yukiteru'nun laneti haline gelecektir. Çünkü çok kısa bir süre sonra kahramanımız kendisini hayatta son kalanın Deus'un varisi ünvanını kazanacağı bir ölüm kalım mücadelesinde bulacaktır.

Yorum;

Açıkçası sonlara doğru iyice duygusala bağladım. :agla: On numara bir anime. Mutlaka izlenmeli. Nasıl bu kadar geç kalmışım merak ediyorum. Animesini izledikten sonra manganın son sayısınıda okumanızı tavsiye ediyorum.

Dragon Ball Z Movie 14: Kami to Kami

Pilaf-sama kısımlarını gereksiz bulsamda ve yeteri kadar dövüş göremesekte özellikle Dragon Ball hayranlarının gözü kapalı izleyeceği bir film diyebilirim.
SSJG güzel olmuş. Bills ve yanındaki karakterin tasarımlarını beğendim. Özellikle Bills kişilik vs oldukça iyi bir karakterdi.
Bir puding muhabbeti var ki sormayın gitsin:ehe:
Ayrıca bu filmin devam serisi gelir büyük ihtimalle onu da söyleyelim.

K-on!

Genç ve umursamaz bir kız olan Hirasawa Yui, liseye geçmiştir ve "Hafif müzik kulübü" tanıtım posterini gördüğü gibi heyecanla hayallere dalar. Hiç düşünmeden, aceleyle kulübe katılır. Ancak Yui'nin küçük bir sorunu vardır; hiç bir enstrüman kullanmayı bilmemektedir.

Yui, açıklamak için kulüp odasına gittiğinde, diğer üyeler olan; Ritsu, Mio ve Tsumugi tarafından sıcakkanlılıkla karşılanır. Yui'nin müzik bilgisi oldukça kötü olsa da, üye sayısının yetersizliğinden dolayı kulübün dağılmaması için, onu kalmaya ikna ederler. Yui'nin hayallerini tekrardan ateşlendiren, küçük bir parça çaldıktan sonra, yeni üyelerini ve gitaristlerini ikna etmekte başarılı olurlar.

Okul ödevlerine ve bir çok aksilik yaşamasına rağmen, Yui grubun diğer üyelerinin de yardımıyla gitar öğrenmeye başlar. Okul festivali oldukça yaklaşmış ve Yui çalışmalarında sorunlar yaşamaktadır, acaba Hafif Müzik Kulübü ilk sahne deneyimleri için hazır olabilecek midir?

2 bölümünü izleyip bırakmıştım sözde "sıkıcı" olduğundan. Tekrar izlemeye başlamıştım bir iki gün önce ve anlamıştım ki o iki bölümleri ben doğru dürüst kafayla izlememişim. Açılış, kapanış, grup şarkıları hepsi çok iyiydi. Zaten açılış ve kapanış şarkılarını da kendileri söylemişler. Yui'nin yüz ifadeleri çok komik, Mio'nun utangaçlığıda da öyle. :D Mio ve Azunyan çok tatlı ayrıca. :( Hele Azunyan o kedi kulaklarını taktığı zaman. :utan: Ritsu ve Tsumugi'den hayır gelmez hele Tsumugi'den. :S O nasıl kaştır hacı, Yui'nin rüyası doğru galiba. :D

Free!

Hikaye her zaman suya dalmayı ve içinde yüzmeyi sevmiş bir çocuk olan Haruka Nanase’nin etrafında döner. İlkokuldan mezun olmadan önce, o yüzme kulübünün diğer üyeleri Makoto Tachibana, Nagisa Hazuki ve Rin Matsuoka ile birlikte bir yüzme turnuvasına katılmıştır. Zafer elde ettikten sonra, çocukların her biri kendi yollarına gitmiştir.

Zaman geçmiştir, olaysız lise hayatlarının ortasında Rin ortaya çıkar ve Haruka’ya bir maç için meydan okur, Haruka ona ezici gücünü gösterir. Böyle sona ermesini istemeyen, Haruka bir kez daha Makoto ile Nagisa’yı bir araya toplar ve Rei Ryugazaki adlı yeni üyeyi ikna edip Rin’i yenmek amacıyla Iwatobi Lise Yüzme Kulübünü oluşturur.

Başlamadan önce falan çok konuşuldu bu seri işte yaoi falan diyorlardı falan o yüzden izlemem diyordum öylesine ilk bölümü izleyeyim dedim hiç öyle bir durum görmedim, güzeldi açıkçası. Ama 1-2 tane öyle gey vardı, bazı yerlerde de buna benzer şeyler vardı ama onu da arkadaşlıklarına veriyorum. :D Kısacası izlenebilir. :good:

Another

Tanıtım

Orta okul son sınıf öğrencisi olan Mei Misaki, güzelliğiyle, zekasıyla ve kişiliğiyle okulun en popüler kızıdır. Fakat mezun olamadan bir kaza sonucu ölür. Bunun üzerine arkadaşları ve öğretmenler Misaki hala yaşıyormuş gibi hareket etmeye başlarlar. Hatta mezuniyet töreninde Misaki için de kutlama yapılır.

Bu olaydan 26 yıl sonra Sakikabara Kouichi aynı okula transfer öğrenci olarak gelir. Okulda yine Mei Misaki adıyla ve bir gözü bantlı esrarengiz bir kız öğrenci vardır. Diğer öğrenciler bu kız hakkında konuşmaktan kaçınırlar.

Kouichi, Misaki ile konuşmak için yanına gittiğinde Misaki, bu okuldaki öğrencilerin ölüme çok yakın olduğunu, yakında herşeyi öğreneceğini söyler ve uzaklaşır.

Yorum

Güzel bir seriydi başları biraz sıkıcı gelsede sonlara doğru toparladı.Gizem kısmıyla kendini sevdiriyor boş bir zamanda izlenebilecek bir anime 10 üzerinden 7 veririm animeye.
animeden spoiler içerir;
Son bölümlerde dedim sınıfın 4 te 3 öldü bi fazlalığı bulamadılar ama son bölümde sadece 7 kişinin öldüğünü duyunca şaşırdım bana daha çok kişi ölmüş gibi geldi hatta herkes ölücek 3-5 kişi kalıcak sandım :D

Pandora Hearts

Duke Evleri'nden birinin varisi olan Oz Bezarius, 15 yaşına
basar. Babasının yokluğunda şimdiye kadarki hayatı zengin ve rahat
geçmiştir. Fakat reşit oluşunun kutlanacağı törende tüm bunlar değişir.

Oz, anlayamadığı bir nedenden dolayı Abyss adlı karanlık bir
hapishaneye yollanır. Buradan ise kan lekeli, siyah bir tavşan olan
Alice adlı bir "zincir" tarafından kurtarılır ve onunla bir anlaşma
yapar.

Abyss'e düşüş nedeni, Alice faktörünün tüm bunlarla bağlantısı ve
Pandora adlı organizasyonun kendisinden ne istediği ise bundan böyle
yavaş yavaş çözülmeye başlayacaktır...

daha iyi görüntü kalitesiyle izleyebilseydim belki biraz daha farklı bakabilirdim seriye... Alice gibi bir karakter olmasaydı seriyi bitirmekte zorlanabilirdim... sonuda pek istediğim gibi bitmedi...
bana 3. bölümünde bu animeyi izleyen arkadaşın hala seriyi bitirememiş :D

Nodame Cantabile

Tomoko Ninomiya'nın, 2004 yılında, en iyi shōjo manga dalında ödül alan "Nodame Cantabile" adlı mangasından uyarlamadır.

22 yaşındaki Shinichi Chiaki, ünlü bir piyanistin oğludur. Çok iyi
piyano ve keman çalan Chiaki, müzik akademisinin en başarılı
öğrencilerinden biridir. Küçükken Sebastiano Viera'nın yönettiği bir
operayı izlemiş ve o günden beri ünlü bir orkestra şefi olmayı hayal
etmiştir. Bunun için yurtdışında eğitim almak istemektedir. Ancak
Chiaki, küçükken yaşadığı talihsiz bir olaydan dolayı uçaklardan çok
korkmaktadır. Japonya’da hapis kalan Chiaki’nin arkadaşları amaçlarına
ulaşırken o izlemek zorunda kalır. Hocası, Profesör Eto, Chiaki’ye
başka bir hoca bulmasını söyler. Kız arkadaşı Saiko, kaybedenlerden
nefret ettiğini söyleyerek onu terk eder.

Şansızlıklar birbirini takip eder. Tam rüyalarından vazgeçmeyi
düşünürken 21 yaşındaki Noda Megumi ya da insanların ona taktığı adıyla
Nodame ile tanışır. Daha doğrusu Nodame, Chiaki’yi apartman dairesinin
önünde sarhoş olup sızmış bir şekilde bulur. Doğru dürüst nota
okumasını bile beceremeyen Nodame, kendi nağmeleriyle piyano çaldığında
rakipsizdir. Başına buyruk davranışları, çocuksu tavırları ve hayatı
ciddiye almamasından dolayı Chiaki sık sık Nodame’yi eleştirse de
Nodame, Chiaki’ye unuttuğu bir şeyi öğretir; müzikten zevk almayı…

vakti olan ve klasik müzikten nefret etmeyen arkadaşlara kesinlikle izlemelerini tavsiye ederim... nodame gibi bir karakter kaçırılmamalı...

Nodame Cantabile Paris-Hen

Bu sefer ekipten bazılarının Avrupa'ya taştığı, herkesin hayatlarına,
hayallerine ve sınırlarını zorlamaya devam ettiği Nodame Cantabile'in
ikinci serisidir.

stresemanna ilk seride olduğu kadar yer verilmese de seriyi yine nodame fazlasıyla izlettirir... vakti olan arkadaşlara tavsiye ederim...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık