Angel Beats!
Ölümden sonraki hayatta geçen hikâyede, makul olmayan hayatlar sürmek zorunda kalan insanlar, öldükleri zaman kaderleri yüzünden Tanrı’ya isyan ederler. Yurippe adlı bir kız tarafından yönetilen isyancıların hepsi SSS’e (Shinda Sekai Sensen/Dead World Battlefront) aittir ve Tanrı’ya isyanlarında meleklere karşı olan savaşları anlatılır.
İlk iki bölüm de herşey çok hızlı geliştiğinden bırakmıştım, listemi düzenlerken gördüm tekrar başladım ve bitirdim. Çok güzeldi ama sonu tahmin ettiğim gibi bitmedi.
Black Lagoon
Okajima Rokuro Japon iş adamlarının dolu olduğu bir şehirde, Japon bir iş adamıdır.Onun normal günü, patronun emirleriyle geçer.Rokuro, işi gereği şirketi tarafından özel ve gizli bir disket ile doğu çine doğru seyahat eder.Seyahat ettiği botu Black Lagoon adlı hırsızlar tarafından diski ele geçirmek için kaçırılır.Daha sonra sırf disketi almak için şirketi tarafından kurtarılır.Bunu anlayan Rokuro adını Rock olarak, değiştirerek Black Lagoon'a katılmaya karar verir.
Yine bıraktığım ve sonradan devam ettiğim animelerden birisi.

Müthiş bir animeydi, ikinci sezonu izleyeceğim şimdi onun da böyle güzel olmasını bekliyorum.