ilk 2 bölümünü izledim de sıkıldım, devamı güzelse devam edem kankaaaaaaaaaaaaViolet Evergarden.
10 numara animeydi.
ilk 2 bölümünü izledim de sıkıldım, devamı güzelse devam edem kankaaaaaaaaaaaaViolet Evergarden.
10 numara animeydi.
Dimi dimi. Turuncu saçlı veletle Violet çok tatlılardı filmde.Yaaa üzüldüm bak Yine de umarım gelir yeni sezon.Filmi de bitirdim gayet güzel bir filmdi
Sen izleme abla git yemek yapma animesi falan izle :Silk 2 bölümünü izledim de sıkıldım, devamı güzelse devam edem kankaaaaaaaaaaaa
Aynen tatlı velet.Beğendim Violet ile ilişkileriniDimi dimi. Turuncu saçlı veletle Violet çok tatlılardı filmde.
Sen izleme abla git yemek yapma animesi falan izle :S
Dewamke kankaaaa dewamke :dilk 2 bölümünü izledim de sıkıldım, devamı güzelse devam edem kankaaaaaaaaaaaa
Onuda izlemiyorum, nereden çıkardın? aşldjkaksdasldja çirkef yaSen izleme abla git yemek yapma animesi falan izle :S
Miraj sen çok bozdun adşlakjdakjDewamke kankaaaa dewamke :d
Len nalaka sjdhsjdhdfOnuda izlemiyorum, nereden çıkardın? aşldjkaksdasldja çirkef ya
Miraj sen çok bozdun adşlakjdakj
Len nalaka sjdhsjdhdf
Çok kızmışlar sana ve haklılar. :d Violet çok incelikli iş ama görmek lazım.Onuda izlemiyorum, nereden çıkardın? aşldjkaksdasldja çirkef ya
Miraj sen çok bozdun adşlakjdakj
Yav ben okumadım ve izlemedim de jsshhshshs sanki mangaka benim herkes bana bilenmiş, baştan izlicem o Violeti xdÇok kızmışlar sana ve haklılar. :d Violet çok incelikli iş ama görmek lazım.
Yemek yapma animesi demişken Soma neydi öyle ya yuh bizim eleman direk 1 numara oldu senin kızı da kovdular xDDD Bu kadar batırılır mı be.Yeni bitirdim son sezon diye.
Lanbaahaghsggsgsgs mirajj
Yarısından sonra sarar, bol duygusallık içeririlk 2 bölümünü izledim de sıkıldım, devamı güzelse devam edem kankaaaaaaaaaaaa