Sen neye aptal seri diyorsun lanEn son tower of god trailer izledim :d bu aptal seri trene binme aşamasında beni çok sıkmıştı hala daha okumadım o günden beri. Belki sadece animeyi deneyebilirim, x1.5 hızla tabi :d
Sen neye aptal seri diyorsun lanEn son tower of god trailer izledim :d bu aptal seri trene binme aşamasında beni çok sıkmıştı hala daha okumadım o günden beri. Belki sadece animeyi deneyebilirim, x1.5 hızla tabi :d
Ben de o dönemler çevirinin de gelmemesiyle sıkılıp bırakmıştım ama o muhabbetlerin sonuna geldiğimde,geçen yıl iyi ki devam etmişim dedim.O kısımlar biraz daha kısa kesilebilirdi ama neticede değdi.En son tower of god trailer izledim :d bu aptal seri trene binme aşamasında beni çok sıkmıştı hala daha okumadım o günden beri. Belki sadece animeyi deneyebilirim, x1.5 hızla tabi :d
Hayvan gibi iyi seriydi cidden. İzlemeyen varsa izlesin.Boku dake ga Inai machi
Ben izlerken keyif aldım. Çok uzatıp sıkmadılar. Kayo chan'ın çocukluğu epey tatlı idi.
Cidden sensin aptal abi. Özür dileEn son tower of god trailer izledim :d bu aptal seri trene binme aşamasında beni çok sıkmıştı hala daha okumadım o günden beri. Belki sadece animeyi deneyebilirim, x1.5 hızla tabi :d
demek istediğim thors savaşmıştı en azından karşılık vermişti, benim istediğim biraz daha aksiyon galiba, kin duymaz ama bence savaşmak zorunda kalacak yani öyle olsun istiyorum açıkçası.Thors eski hâline hiç dönmedi ki, ölüm tehlikesi altındayken bile Askeladd'ın adamlarını bayıltıp bırakmıştı hiçbirini öldürmemişti. Hatta ok yağmuruna tutulduğunda Thorfinn'e özellikle kin duymamasını söylemişti. Thorfinn bu saatten sonra eski hâline dönmez, dönmemeli.
Sen neye aptal seri diyorsun lan
hayırdır lan çete misiniz olm. ulan animesini izleyip her bölüm gömmezsem... hadi bakalım.Hayvan gibi iyi seriydi cidden. İzlemeyen varsa izlesin.
Cidden sensin aptal abi. Özür dile![]()
eyv belki bakarım :TBen de o dönemler çevirinin de gelmemesiyle sıkılıp bırakmıştım ama o muhabbetlerin sonuna geldiğimde,geçen yıl iyi ki devam etmişim dedim.O kısımlar biraz daha kısa kesilebilirdi ama neticede değdi.
Savaş seni fazla yormuşhayırdır lan çete misiniz olm. ulan animesini izleyip her bölüm gömmezsem... hadi bakalım.
eyv belki bakarım :T