Beelzebub.(daha bitmedi)
Rindou tam balon çıktı ya 10 numara Erina zorlanmadan tokatladı bunu hiç anlam veremedim.1 ve 2 numara balon çıktı kısacası. Ama yazarlar bir çuval inciri berbat etmişler.Fırsatçıya bak 1 numaraya konuyor hemen orada bari shokugeki yapsalardı serinin mantığına aykırı.Yav ben okumadım ve izlemedim de jsshhshshs sanki mangaka benim herkes bana bilenmiş, baştan izlicem o Violeti xd
Rindou ya laf yok .
Lanbaahaghsggsgsgs mirajj
@Alpamis Mw in hesabına mı girdin la ajahshshsysyRindou tam balon çıktı ya 10 numara Erina zorlanmadan tokatladı bunu hiç anlam veremedim.1 ve 2 numara balon çıktı kısacası. Ama yazarlar bir çuval inciri berbat etmişler.Fırsatçıya bak 1 numaraya konuyor hemen orada bari shokugeki yapsalardı serinin mantığına aykırı.
Tamam bir daha olmasın sjshshshshBeastars'ın ilk sezonunu izledim.Farklı konusu olan bir animeydi.Baya sevdim.Heyecan dozu yüksek bir anime olmuş.
Sen çok bozdun Jisooo hsdgshdgsdTamam bir daha olmasın sjshshshsh
En son attığın Buggs Bunnyden sonra kim olsa bozardı sjshshsgSen çok bozdun Jisooo hsdgshdgsd
Püüü laf da çarpıyoo.Bozdun sen bozdun ajshdjsdfEn son attığın Buggs Bunnyden sonra kim olsa bozardı sjshshsg
Ahahaha olmazTamam bir daha olmasın sjshshshsh