Bu Netflix'in yayınladığı seri miydi? Gördüm sanki reklamını.7 seeds
Bu Netflix'in yayınladığı seri miydi? Gördüm sanki reklamını.7 seeds
2.sezon çıkar umarım eger çıkmazsa bende magasına başliçam.Ben de az önce bitirdim. Mangasına başlayacağım şimdi.
Evet izle tavsiye ederim sonu pek sezon finali gibi bitmesede.Bu Netflix'in yayınladığı seri miydi? Gördüm sanki reklamını.
Castlevania'dan sonra izlerim bunu da ekledim listeye.Evet izle tavsiye ederim sonu pek sezon finali gibi bitmesede.
2 sezon'un çıkacağını umuyorum.
şimdi diğerini izliyom brotherhood .Geçmiş olsun.
Ahh ahh keşke ben de ilk kez Brotherhood izleyebilsem.şimdi diğerini izliyom brotherhood .
1x12 de bitti puanım net olarak 78'e yükseldi. Aşırı bir beklentiyle izlenmeyecek çerezlik bir seri. Dediğim gibi en büyük sıkıntısı iki farklı konsepti işlemeye çalışıp bunu kopuk kopuk hissetirmesiydi ama kötü değil. 2. Sezonu bekliyorum.B The Beginning 1x10 bitti, geriye iki bölüm kaldı. İki farklı konsepti beraber işlemeye çalışıp becerememiş gibi geldi, bir yanda Japon mitolojisi tarzı bir fantastik kısım varken diğer yanda tipik bir seri katil-dedektif kapışması var. İkisi iç içe olarak gösterilse de işleniş bakımından birbirinden kopuk geldi bana.
Bitirince biraz daha net düşüncelerimi yazarım. Şimdilik puanın 77/100 olur, kalan iki bölüm güzel olursa belki 80'e çıkarırım ama yine zor.
7 seeds
Konudaki ve hikaye olarak güzel. İşi bozan cgi animasyonlar ve romantizmBen de az önce bitirdim. Mangasına başlayacağım şimdi.
Konusu güzel duruyor ama insanlar çok olumsuz tepki vermiş. Ben onları sallamayıp izleme listeme aldım, izlenir değil mi güzel yani?Konudaki ve hikaye olarak güzel. İşi bozan cgi animasyonlar ve romantizm
Küt diye bitmesi handikap ama devamı geleceği düşünülürse o kadar da kötü değil.
Başka bir forumda, seriyi bitirdiğim zaman sıcağı sıcağına yazdığım yorumu ekleyeyim, biraz sert yazmışım gibi1x12 de bitti puanım net olarak 78'e yükseldi. Aşırı bir beklentiyle izlenmeyecek çerezlik bir seri. Dediğim gibi en büyük sıkıntısı iki farklı konsepti işlemeye çalışıp bunu kopuk kopuk hissetirmesiydi ama kötü değil. 2. Sezonu bekliyorum.
Son zamanlarda çıkan çoğu animeden iyi konu/hikaye olarak, birkaç bölüm bak kendin karar ver.Konusu güzel duruyor ama insanlar çok olumsuz tepki vermiş. Ben onları sallamayıp izleme listeme aldım, izlenir değil mi güzel yani?