Silinmiş Üye
Higashi no Eden, Ghost hunt, Paronia Agent,Kiseijuu, Gosick, Magi. Aklima gelenler bunlar. Çok bilinen seriler değiller, belki izlemediğin vardır aralarinda
aralarında sadece magiyi izledim bir bakayim sa ol
Higashi no Eden, Ghost hunt, Paronia Agent,Kiseijuu, Gosick, Magi. Aklima gelenler bunlar. Çok bilinen seriler değiller, belki izlemediğin vardır aralarinda
Aynen müzikleri olsun, karakterler olsun iyi bir seriydi.Magi iyidir.
Sadece Metal Mogamett detayı bile tek başına götürür seriyi.
Rica ederimaralarında sadece magiyi izledim bir bakayim sa ol
Kimetsu no yaiba nasıl? Onu izleyelim demistin. Onu da aliyim mi izleme listesine. Bölüm 1 animasyonu çok kaliteliydiKara no Kyoukai Movie 3.
Diğer iki filmden daha dramatikti. Atmosferi gerçekten etkileyici.
6-7. bölüm arası bişiyde kalmıştım. Devam edelim bir ara.Kimetsu no yaiba nasıl? Onu izleyelim demistin. Onu da aliyim mi izleme listesine. Bölüm 1 animasyonu çok kaliteliydi
Potansiyelini oylar mısın? Bir SnK, FMAB çıkar mi? BNHA veya BC üstü müdür?6-7. bölüm arası bişiyde kalmıştım. Devam edelim bir ara.
Okudum okudum.Aynen müzikleri olsun, karakterler olsun iyi bir seriydi.
Animenin bittiği yerden mangasina devam etmediysen tavsiye ederim. Kou empire arci çok iyiydi, animeye uyarlansaydi baya ünlü olurdu
Valla atmosfer olarak çıkabilir, ama daha çok erken bir puan verebilmek için. Mangasını da okumam lazım.Potansiyelini oylar mısın? Bir SnK, FMAB çıkar mi? BNHA veya BC üstü müdür?
Adi galiba Titus'tu. Onun hikayesi çok duygusaldi, hakki var güzel ağlıyorduOkudum okudum.
Sonra Sinbad'ın maceralarını da izledim ve okudum. Gerçi o bitmedi ama...
Ama favorim Metal Mogamett. Onun kalibresinde başka adam görmedim.
Onlar dışında; Judar-chan, Yunan ve Morgana'ya aşık oğlan vardı işte o.
Bir de şey... Neydi adı... Şehrazat'ın oğlu. Seiyusunu çok beğenmiştim. Çok iyi iş çıkarmıştı.