İşiniz gücünüz karizma karakterleri takip etmek he şekilciler siziEndeavor, Shota Aizawa, Villainler falan iyiler. Midoriya, Todoroki, Bakugo. Okuduğum, izlediğim en fiyasko üçlü . Insan birini bile mi sevmez yahu![]()

İşiniz gücünüz karizma karakterleri takip etmek he şekilciler siziEndeavor, Shota Aizawa, Villainler falan iyiler. Midoriya, Todoroki, Bakugo. Okuduğum, izlediğim en fiyasko üçlü . Insan birini bile mi sevmez yahu![]()
Güçsüz ve boş demedim ya. Fiyasko dedim. Karakterlerinden tut, p uplarina, gereksiz davranislarina. Todoroki klasik ana karakter geyi aşığı ne dersen, Bakugo sevilesi bir yani yok, Midoriya ise açık ara en sevmediğim ana karakterlerden biri.İşiniz gücünüz karizma karakterleri takip etmek he şekilciler siziMidoriya ve hatta Bakugo bile aslında boş karakterler değil ama komedi uğruna biraz fazla abartılıp iticileştiriliyorlar. İticiler yani ona bir şey demem, ben de katılıyorum. Midoriya abartılı tırsak tepkiler göstermedikçe aslında sempatik bir karakter potansiyeli de var ayrıca. Ama Aizawa ve Endeavor nedir ya, neyini gördünüz karizmaları dışında?
Tabi ben mangasına bakmadığım için bilmediğim şeyler olabilir onu şerh koyayım. Benim en sevdiğim karakter All Might'dur bu seride. En başta yüzeysel bir karakter duruyor ama aslında arka planı da çok güzel işlenen bi karakter olduğunu özellikle üçüncü sezonda gördük. Güzel ve eğlenceli buluyordum seriyi zaten ama üçüncü sezonla bi basamak yükseldi gözümde. Animasyonları harika demiş miydim?
Listeye aldım.Ön yargıma rağmen çok beğendim. Oyun türü animeler içinde gerçek dünya ile oyun dünyası arasındaki kurguyu sıvamamış, gördüğüm nadir serilerden. Benimde ilk Çin animesi izleme deneyimim oldu. Oyun türü sevenlere tavsiye ediyorum.
Kara no Kyokai'nin puanını başta 8 olarak vermiştim. Tekrar izleyince ve farklı detaylar fark edince 9'a çıkardım.Kara no Kyokai. Değişik bir anlatım tarzı ve atmosferi var. Hoşuma gitti.
PekiListeye aldım.
Kara no Kyokai'nin puanını başta 8 olarak vermiştim. Tekrar izleyince ve farklı detaylar fark edince 9'a çıkardım.
Geçmiş olsun.Full Metal Alchemist.
Ben de az önce bitirdim. Mangasına başlayacağım şimdi.7 seeds