Sorumlusu değilmiş gibi helal olsun deniyor konuşmasına. Sorunu yarat, büyüt, sonra çözüyormuş gibi yap, ama çözme... Yine de kahraman ol... Son 22 senenin özeti.Hacı hoca kızacak diye cemaatlara dokunma
Taraftar kızacak diye futboldan vergi alma
Hayvan severler kızacak diye köpek sorununa karışma
50 tane buna benzer örnek yazılabilir
Geçireyim sizim gibi yönetime![]()
E oy topluyorlar, sistem böyle. Koltuğu korumak istiyorlar, ona göre hareket ediyorlar.Hacı hoca kızacak diye cemaatlara dokunma
Taraftar kızacak diye futboldan vergi alma
Hayvan severler kızacak diye köpek sorununa karışma
50 tane buna benzer örnek yazılabilir
Geçireyim sizim gibi yönetime![]()
Muhalefet o kadar dandik ki kardeşim adamlar haklı.Sorumlusu değilmiş gibi helal olsun deniyor konuşmasına. Sorunu yarat, büyüt, sonra çözüyormuş gibi yap, ama çözme... Yine de kahraman ol... Son 22 senenin özeti.
La mama ve kedi-köpek ticareti onlar da yapıyor içlerinde yok mu sanki. Hepsinde var. Hepsi için oy kaygısı şuan sakal bıyık meselesine döndü.Muhalefet o kadar dandik ki kardeşim adamlar haklı.
Geçen çoluğu çocuğunu kaybetmişlerle ilgili videolar düştü ürperdim resmen mallığın sınırlarında yaşıyor bizim muhalefet.
İlk başta kızılacaklar zaten iktidar ama fırsat veremeyecek kadar salak bir alternatifimiz var çok şükür.
Ben de ondan şikayetçiyim zaten hatır gönül işiyle devlet yönetilmez.La mama ve kedi-köpek ticareti onlar da yapıyor içlerinde yok mu sanki. Hepsinde var. Hepsi için oy kaygısı şuan sakal bıyık meselesine döndü.
Embesil sürüsü sayesinde halk kahramanı oldu, gelişine voleyi salladıkça sallıyor.Emir ver sokaklara dökülelim REİS
x.com
x.com
Herif itlaf edeceğiz diyemiyor ki. Evet, sorun diyor merhamet dersi vermeyin diyor.Muhalefet o kadar dandik ki kardeşim adamlar haklı.
Geçen çoluğunu çocuğunu kaybetmişlerle ilgili videolar düştü ürperdim resmen mallığın sınırlarında yaşıyor bizim muhalefet.
İlk başta kızılacaklar zaten iktidar ama fırsat veremeyecek kadar salak bir alternatifimiz var çok şükür.
Şakşaklamak isteme gibi bir durum yok olayı pek sağlıklı değerlendireceğini sanmıyorumHerif itlaf edeceğiz diyemiyor ki. Evet, sorun diyor merhamet dersi vermeyin diyor.2004'te bunlar yasa çıkartmadı mı zaten? Uysalar sorun olmayacaktı. Göreceğiz ne kadar uyacaklarını şimdi. Şakşaklamak isteyene bahane çok sadece.