bu ekonomide çok büyük bütçe ,yakında trt payı gibi faturalarımıza köpek kısırlaştırma payı ekleyecekler
bu ekonomide çok büyük bütçe ,yakında trt payı gibi faturalarımıza köpek kısırlaştırma payı ekleyecekler
Geçmiş olsun. Bu duruma birileri el atmalı artık. Oturduğum sitede 10-15 köpek var. Çete olarak geziyorlar. Gece 3-4 gibi deli gibi havlıyorlar. Bir de artık o kadar kalabalıklar ki birbirleriyle yemek vs için dövüşüyorlar. Hayvanlara da eziyet yani. Bilmiyorum bu işin sonu nolacak ama umarım en yakın zamanda bir çözüm düşünülür ve uygulanır.Bugün staja giderken demir çitlerin arkasında iki köpek beni görür görmez havlayıp üstüme doğru koşmaya başladılar. Dedim iyi ki engel var şimdi toslayacaklar ehe ehe dedim. Ama meğer kapının kilidi yokmuş ve kapıdan çat diye çıktılar.
O an kafamda çalan müzik
Allah'tan araya dolmuş girdi de bugün de parçalanmadık.
Ben şikayet ettim geri de döndüler. Valla en fazla alır aşılar geri koyarız kanuna göre yasak dediler.Geçmiş olsun. Bu duruma birileri el atmalı artık. Oturduğum sitede 10-15 köpek var. Çete olarak geziyorlar. Gece 3-4 gibi deli gibi havlıyorlar. Bir de artık o kadar kalabalıklar ki birbirleriyle yemek vs için dövüşüyorlar. Hayvanlara da eziyet yani. Bilmiyorum bu işin sonu nolacak ama umarım en yakın zamanda bir çözüm düşünülür ve uygulanır.
İyi ki bir şey olmamış lan attığım kahkahanın vebali iki cihanda yakamı bırakmazdı yoksaBugün staja giderken demir çitlerin arkasında iki köpek beni görür görmez havlayıp üstüme doğru koşmaya başladılar. Dedim iyi ki engel var şimdi toslayacaklar ehe ehe dedim. Ama meğer kapının kilidi yokmuş ve kapıdan çat diye çıktılar.
O an kafamda çalan müzik
Allah'tan araya dolmuş girdi de bugün de parçalanmadık.
Bana bir şey olsaydı komik olmazdı. Ama olmadı ve geriye kapalı kaldığım kapılar açıldığı zaman yaşadığım komik şok duygusu kaldı . O yüzden komik ve Benny Hill theme ondan attım. Umarım bir süre sonra sokakta köpek kalmayınca iyice komik hale gelir :/İyi ki bir şey olmamış lan attığım kahkahanın vebali iki cihanda yakamı bırakmazdı yoksa
Sevimli dostlarımız neşe saçıyor işteBana bir şey olsaydı komik olmazdı. Ama olmadı ve geriye kapalı kaldığım kapılar açıldığı zaman yaşadığım komik şok duygusu kaldı . O yüzden komik ve Benny Hill theme ondan attım. Umarım bir süre sonra sokakta köpek kalmayınca iyice komik hale gelir :/