Bu mesajı görünce aklıma geldi üsteki üyeye hangi zil sesini koyardın tarzı konu açılabilir @AllenKişiye özel bildirim sesi olmuyo mu ben @Dattebayo..! horoz sesi istiyorum mesela?
Bu mesajı görünce aklıma geldi üsteki üyeye hangi zil sesini koyardın tarzı konu açılabilir @AllenKişiye özel bildirim sesi olmuyo mu ben @Dattebayo..! horoz sesi istiyorum mesela?
Neden?Adam senin mesajını okumak isterse okur. ''Bunlar beni görmesin'' düşüncesiyle forum kullanılmaz diye düşünüyorum.
Genel sohbet vb. forum dışı kişilere kapalı konularda çift taraflı engellemek mantıklı. Diğer konularda mesajlar her türlü okunuyor, gizli sekmeden açar okur.Engellediğimiz kişi de bizim yazdıklarımızı göremesin.
Makara niyetine harcanan efsane fikirlerden biri daha. Yeniliğe ayak uydurma hızı azgın buralardaBu mesajı görünce aklıma geldi üsteki üyeye hangi zil sesini koyardın tarzı konu açılabilir @Allen
O kadar uğraşacaksa okusun zaten. Gizli sekmeden okuyamasa da forumdan birine sorar okur.Genel sohbet vb. forum dışı kişilere kapalı konularda çift taraflı engellemek mantıklı. Diğer konularda mesajlar her türlü okunuyor, gizli sekmeden açar okur.
O konulara konuda engelle seçeneği de mantıklıymış. İnce gördün.Genel sohbet vb. forum dışı kişilere kapalı konularda çift taraflı engellemek mantıklı. Diğer konularda mesajlar her türlü okunuyor, gizli sekmeden açar okur.
O konulara konuda engelle seçeneği de mantıklıymış. İnce gördün.
arama kısmı için etiketler daha iyi çalışıyor. mesela anime caps konusunda #anime #caps etiketleriyle konu açılırsa yada belki sonradan da eklenebilir, gelişmiş aramada o etiketi arayarak bulmak daha kolay oluyor@Smoker arama alanı düzelecek mi örneğin anime manga caps konusuna gireceğim arama alanında çıkmıyor.
başkan neden her sene bu gündeme geliyor lan bi tarikat falan mısınız siz acaba :S ki bunu zaten yapamazlar, o kadar kişinin engelini takip edip sunucuda gereksiz işlem yapılmış olacak ki şu an bile değişmediyse engellediğin kişinin mesajı yine görünüyor, sadece gizlenmiş içeriği göster şeklinde bi yazı kalıyordu sanırım.Engellediğimiz kişi de bizim yazdıklarımızı göremesin.
forumlarda paylaşım yapılmaz, açılmış konulara mesaj atılır :SPaylaşımı ben yaptığıma göre adamın okumak isterse okuması biraz garip. Ben okusun istersem okuması lazım, zira paylaşım bana ait. :d
Haftaya bakımda düzelecektir diye umuyorumbildirimi nereden kapatabilirim? telefonu sessize aldım hala geliyor ve sesi biraz yüksek.