Gider gider.Forum ortamına gitmez bu.
Gider gider.Forum ortamına gitmez bu.
Gider gider.
Paylaşımı ben yaptığıma göre adamın okumak isterse okuması biraz garip. Ben okusun istersem okuması lazım, zira paylaşım bana ait. :dAdam senin mesajını okumak isterse okur. ''Bunlar beni görmesin'' düşüncesiyle forum kullanılmaz diye düşünüyorum.
Paylaşımı ben yaptığıma göre adamın okumak isterse okuması biraz garip. Ben okusun istersem okuması lazım, zira paylaşım bana ait. :d
Bu baya iyi belli kişilerin tartışmasını okumak daha çok ilgimi çekiyor ama bulana kadar can çekişiyorum en sonu bulup tek tek geriye gidiyorum. Yapılabilirse çok güzel olur.Bir yorumun altına yeni bir sekme açılsa ve o yorum hakkındaki tartışma, açılan o sekmede devam etse. Böylece bir konu hakkındaki tartışma diğer sayfalar arasında kaybolmaz. Açılan sekmede tartışma nasıl devam ediyor ya da nasıl noktalandı görebiliriz. Mesela iki kişi tartışıyor. Birinin yorumu 4. Sayfada, diğeri 10. Sayfada cevap vermiş, sonraki yorum 15. Sayfada gelmiş vs. Bu önlenebilir.
Bu da çok iyi. Yeni bir konu açmak yerine bir konu içinde sohbet özelinde küçük anketler kullanılır daKonu mesajlarında anket açılabilmesi (süreli de olabilir)
Lalo için ayırdığımKişiye özel bildirim sesi olmuyo mu ben @Dattebayo..! horoz sesi istiyorum mesela?
@carpe d. em Ney sesi falanKişiye özel bildirim sesi olmuyo mu ben @Dattebayo..! horoz sesi istiyorum mesela?
Zaten öyle yapıyom. :dTwitter'da hesabı gizliye alıp yazsana o zaman. :d