Sesi de bayağı iyiydi. Seslendirme de yapıyordu.Rıza Pekkutsal vefat etmiş.
Kemal Sunal filmlerini ve Kaygısızlar dizisini izleyenler bilir. Bir Yeşilçam efsanesi daha göçtü.
Sesi de bayağı iyiydi. Seslendirme de yapıyordu.Rıza Pekkutsal vefat etmiş.
Kemal Sunal filmlerini ve Kaygısızlar dizisini izleyenler bilir. Bir Yeşilçam efsanesi daha göçtü.
Önce filme baktım, sonra Kadir atmıştır bunu dedim. Hadi iyi seyirler.Güzel bir filme benziyor. Akşama bakayım buna.
Fakir Baykurt'un Eşekli Kütüphaneci kitabını okuyordum. Kitabın içerisinde ünlü Yunan şairi Yannis Ritsos'un Barış diye bir şiiri geçiyor.Önce filme baktım, sonra Kadir atmıştır bunu dedim. Hadi iyi seyirler.
Senin bu anlattığın Da Vinci'nin Şifresi.Fakir Baykurt'un Eşekli Kütüphaneci kitabını okuyordum. Kitabın içerisinde ünlü Yunan şairi Yannis Ritsos'un Barış diye bir şiiri geçiyor.
Şiiri YouTube'a yazdım, Rutkay Aziz'in seslendirmesi çıktı. Videoyu izlerken fon müziğini merak ettim, Mazlum Çimen bir film için bestelemiş. Filmi arattım işte yukarıda.
Buyrun şiir.
Bir insan askerlikte bile bu ülkeye zarar verebilir mi ya, cidden inanılmaz.Yılmaz Güney askerlik yaparken tankla kaçmaya çalışmış. Ne ararsan var.
Tommy Vercetti gibi adam.