Şunlar da bir türlü adam akıllı sinematik evren kuramadı karman çorman ettiler her şeyi.Ben Affleck, Aquaman 2 filminde Batman olarak geri dönecekmis.
Şunlar da bir türlü adam akıllı sinematik evren kuramadı karman çorman ettiler her şeyi.Ben Affleck, Aquaman 2 filminde Batman olarak geri dönecekmis.
Şunlar da bir türlü adam akıllı sinematik evren kuramadı karman çorman ettiler her şeyi.
Ezra Miller ve Amber Heard gidince mecbur geri getirmek zorunda kaldılar.Ben Affleck, Aquaman 2 filminde Batman olarak geri dönecekmis.
Johnny Depp gelseydi keşke Batman olarak xdBen Affleck, Aquaman 2 filminde Batman olarak geri dönecekmis.
Bir filmde Ben Affleck varsa izlemem, direkt es geçerim. Bu kadar dandik oyunculuk...Ben Affleck, Aquaman 2 filminde Batman olarak geri dönecekmis.
Gone Girlde bile sinir hastası etmişti. Allahtan Rosamund Pike döktürmüştüBir filmde Ben Affleck varsa izlemem, direkt es geçerim. Bu kadar dandik oyunculuk...
Karakteristik bir tipte yok, hiçbir şey yakışmıyor adama. İtici, sıradan bir tip