Desene bahanen asla bitmez.@Kenshiro 1203985340857 tane akraban olunca böyle oluyor.
Desene bahanen asla bitmez.@Kenshiro 1203985340857 tane akraban olunca böyle oluyor.
Tek ilgimi çeken blade oldu. Bakalım sniper reisi geçecek mi yeni oyuncu. Tabi olacak ise....Marvel Studios, SDCC'de epey film tarihi duyurdu az önce. 2025'te iki tane Avengers filmi izleyeceğiz.
Phase 5
- Ant-Man and the Wasp Quantumania - February 17, 2023
- Secret Invasion - Spring 2023
- Guardians of the Galaxy Vol. 3 - May 5, 2023
- Echo - Summer 2023
- Loki: Season 2 - Summer 2023
- The Marvels - July 28, 2023
- Blade - November 3, 2023
- Ironheart - Fall 2023
- Agatha: Coven of Chaos - Winter 2023/24
- Daredevil: Born Again - Fall 2023
- Captain America: New World Order - May 3, 2024
- Thunderbolts - July 26, 2024
Phase 6
- Fantastic Four - November 8, 2024
- Avengers: The Kang Dynasty - May 2, 2025
- Avengers: Secret Wars - November 7, 2025
Bu neredeyse imkansız bir şey. Wesley, Blade'i oynamak için doğmuş gibiydi. Şükür ki oynadığını gördük.Tek ilgimi çeken blade oldu. Bakalım sniper reisi geçecek mi yeni oyuncu. Tabi olacak ise....
Ben de öyle düşünüyorum ama Maraşlı Ali çok iyi aktör, güzel bir yorum getirecektir.Bu neredeyse imkansız bir şey. Wesley, Blade'i oynamak için doğmuş gibiydi. Şükür ki oynadığını gördük.
O ilk filmdeki atmosfer ciddiyet olmaz illa ki saçma sjw takıntılığı komedi sıçmıklığı olur da benzesin yeter ya :/Bu neredeyse imkansız bir şey. Wesley, Blade'i oynamak için doğmuş gibiydi. Şükür ki oynadığını gördük.
İşte filmi kurtaracak kişi. Kadroya katılırsa sağlam rol keser.Tek ilgimi çeken blade oldu. Bakalım sniper reisi geçecek mi yeni oyuncu. Tabi olacak ise....
Sana Michelle Pfeifer filmleri lazım reis yada Connely oynadığı süper kahraman filmi vardı o falan.Şu avatarı kaldırsan keşke sinirlerim bozuluyor. :/The Gray Man'i dün izledim iki güne unuturum. İzlerken keyif aldım güzel bir aksiyon filmiydi. Kafa yormayacak iki saat eğlendirdikten sonra iki güne zihninizden çıkacak bir aksiyon filmi izlemek isterseniz bakın, beğenirsiniz. Özellikle Prag sekansı çok eğlenceliydi.
Eyvallah MW de abartıya gerek yok canısı atlısı daha iyiydiSana Michelle Pfeifer filmleri lazım reis yada Connely oynadığı süper kahraman filmi vardı o falan. Avatarın müthiş bu arada daha iyisini görmedim