Adam haklı dediği doğruysa Marvel'ı sen doyurmuşsun basbaya reis @RedTeroRBütün sülaleyi toplayıp Thor’a giden adamın dediklerine bak hele
Thor'a kaç kişiyi götürdüysen artık Marvel’in 2025’e kadar film çıkaracak bütçesi oldu
Adam haklı dediği doğruysa Marvel'ı sen doyurmuşsun basbaya reis @RedTeroRBütün sülaleyi toplayıp Thor’a giden adamın dediklerine bak hele
Thor'a kaç kişiyi götürdüysen artık Marvel’in 2025’e kadar film çıkaracak bütçesi oldu
Sinema çalışanlarından önce filmi izlemiş diye duydum ben. Öyle bir iştah öyle bir adanmışlıkAdam haklı dediği doğruysa Marvel'ı sen doyurmuşsun basbaya reis @RedTeroR
Hep yeğenleri götürecem bahanesiyle kendi izliyor.Adam haklı dediği doğruysa Marvel'ı sen doyurmuşsun basbaya reis @RedTeroR
Yeğeni olmadığını söylemeye gerek bile yokHep yeğenleri götürecem bahanesiyle kendi izliyor.
Bu konuda söyleyebileceğim tek bir şarkı varBütün sülaleyi toplayıp Thor’a giden adamın dediklerine bak hele
Üzgün atma yav takılıyoruz Avengersları bende izledim ama yenilerini izlemiyorum onu da Thanos Thanos diyip durdular kötü adam görmek için izledim.Bu konuda söyleyebileceğim tek bir şarkı var
Git bir thor izle gel, bakalım üzgün atıyor musun atmıyor musunÜzgün atma yav takılıyoruz Avengersları bende izledim ama yenilerini izlemiyorum onu da Thanos Thanos diyip durdular kötü adam görmek için izledim.
Bunun ikincisi mi üçüncüsü mü izlemediğim için araları kaçırmışım zaten Avengers filminde hep spoiler yedim Cate Blanchett oynuyor galiba.Git bir thor izle gel, bakalım üzgün atıyor musun atmıyor musun
@Kenshiro 1203985340857 tane akraban olunca böyle oluyor.