Delinin teki intihar etmeyi yücelten şeyler çoktu filminde bunun sonu iyi değil gibisinden konuşmuştum galiba.90 yıl yaşayınca intihar arzusunu normal karşılamak lazım. Gaspar ne alaka ya hatırlamadım
Delinin teki intihar etmeyi yücelten şeyler çoktu filminde bunun sonu iyi değil gibisinden konuşmuştum galiba.90 yıl yaşayınca intihar arzusunu normal karşılamak lazım. Gaspar ne alaka ya hatırlamadım
Son filmi 98 yılında çıkmıştı, eyy gidi.Cehennem Silahı serisini tekrar izlemek lazım. Güzel bir seriydi.
Kaçış filmleri bir ara epey moda olmuştu. Bu tarzda güzel bir film istiyorsan 1973 yapımı olan Papillon filmini öneririm. Steve McQueen ve Dustin Hoffman oynuyor. Kitabı da vardı oda epey güzeldir.Clint Eastwood bir tek bana mı kasıntı geliyor? Dün Escape from Alcatraz'ı izledim ve zamanına göre değerlendirecek olsam bile çöp bir film bence. Oyunculuklar ve senaryo aşırı zayıftı. Sanki Clint abimiz gelsin de havasından geçilmesin minvalinde yazılmış senaryo.
Pek aradığım bir tür değil aslında, Netflix'te görünce izleyeyim demiştim ama sarmadı. Öneri için teşekkürler, bir ara bakacağım.Kaçış filmleri bir ara epey moda olmuştu. Bu tarzda güzel bir film istiyorsan 1973 yapımı olan Papillon filmini öneririm. Steve McQueen ve Dustin Hoffman oynuyor. Kitabı da vardı oda epey güzeldir.
Senaryo dediğin şey gerçek ondan dolayı olabilir.Clint Eastwood bir tek bana mı kasıntı geliyor? Dün Escape from Alcatraz'ı izledim ve zamanına göre değerlendirecek olsam bile çöp bir film bence. Oyunculuklar ve senaryo aşırı zayıftı. Sanki Clint abimiz gelsin de havasından geçilmesin minvalinde yazılmış senaryo.