Üye silindi 5781
Yapma yav..Sanırım eleştirmenler kötü bulmuş. Filmegitmedenönce'nin instasında okumuştum.
Böyle kadroyu harcamamışlardır bence
Yapma yav..Sanırım eleştirmenler kötü bulmuş. Filmegitmedenönce'nin instasında okumuştum.
Görücez.Yapma yav..
İkisinin erişime kapatıldığı hafta Amazon Prime Türkiye pazarına girdi. Youtube'daki dizi/film incelemelerine bile telif atıyorlardı zaten. Onlar kapattırmıştır diye düşünüyorum ben.Türkçealtyazı ve divxplanet erişime kapatılmış. Saçmalığa bak.Sanırım şu netflix benzeri platformlar yüzünden.
İyi de 60 yılından kalma filmler yüzyıllık altyazılar var orada onlara da mı telif varmış izleyen de sayılı.Siteyi komple kapatmak ne demek tekel biz olacağız diye fiş çekiyorlar resmen.İkisinin erişime kapatıldığı hafta Amazon Prime Türkiye pazarına girdi. Youtube'daki dizi/film incelemelerine bile telif atıyorlardı zaten. Onlar kapattırmıştır diye düşünüyorum ben.
Çok saçma bir hareket bence de. Bütün film ve diziler dijital platformlarda olacak diye bir şey yok. Sanatsal filmleri bu platformlarda bulmak çok zor zaten. Çoğu dizi ve film gençlere hitap ediyor bana kalırsa. Amazon'da kült komedi dizileri harici aşırı iyi bir yapım göremedim açıkçası. Netflix'in olayı zaten belli. Sadece içeriğini bulundurduğu yapımların alt yazılarını kaldırtması bir nebze anlaşılır ama komple siteyi kapatmak aşırıya kaçmak oluyor.İyi de 60 yılından kalma filmler yüzyıllık altyazılar var orada onlara da mı telif varmış izleyen de sayılı.Siteyi komple kapatmak ne demek tekel biz olacağız diye fiş çekiyorlar resmen.
O film kötü olamaz, o film kötü olamaz ..Yapma yav..
Sen yazmayana kadar fark etmemiştim. Daha geçen altyazı indirmiştim. Zaten torrente de ağır darbe vurulmuştu geçen yıllarda. Kickass, The Pirate Bay vs bayağı site kapanmıştı.Türkçealtyazı ve divxplanet erişime kapatılmış. Saçmalığa bak.Sanırım şu netflix benzeri platformlar yüzünden.
Vpn ile girilebiliyor planetdp sitesine.İyi de 60 yılından kalma filmler yüzyıllık altyazılar var orada onlara da mı telif varmış izleyen de sayılı.Siteyi komple kapatmak ne demek tekel biz olacağız diye fiş çekiyorlar resmen.
Doğru da kökten engellemeleri saçma.Vpn ile girilebiliyor planetdp sitesine.