Biliyorum ama o önemli değil sitelerin hiti düşüyor vs pek çok durum var.Ayakta kalması zorlaşıyor kısacası.Vpn ile girilebiliyor planetdp sitesine.
Biliyorum ama o önemli değil sitelerin hiti düşüyor vs pek çok durum var.Ayakta kalması zorlaşıyor kısacası.Vpn ile girilebiliyor planetdp sitesine.
Abi ben savunmuyorum zaten, tabancayı başka tarafa çevir. Ben bilmiyorsa söyleyeyim dedim sadece.Doğru da kökten engellemeleri saçma.
Opensubtitles'a kalacağız bu gidişle :S Zaten İngilizce altyazı ile izlemeye de alıştım yavaş yavaş. Bazı filmlerin Türkçe altyazısı hiçbir yerde yok.Abi ben savunmuyorum zaten, tabancayı başka tarafa çevir. Ben bilmiyorsa söyleyeyim dedim sadece.
senin aradığın dizinin adı ney bir bakıyım bulurum belki ?Biliyorum ama o önemli değil sitelerin hiti düşüyor vs pek çok durum var.Ayakta kalması zorlaşıyor kısacası.
Birşey aramıyorum o nereden çıktı.senin aradığın dizinin adı ney bir bakıyım bulurum belki ?
scremio hepsini açıyor izleme sıkıntın varsa ondan dedim.Birşey aramıyorum o nereden çıktı.
Ha yok sağol ben genel olarak tepkiliyim vpn girmesi hoş olmuyor.scremio hepsini açıyor izleme sıkıntın varsa ondan dedim.
Yok , şimdi izlemeye başlıcam@Capori filme baktın mı ?