Neyinin farklı olduğunu söylüyorlar? Anlaşılır yazabilirsen, cevap alırsın.Killing Joke'un çizgi romanın kinden farklı olduğunu söylüyorlar. Doğru mu? Ben okumadığım için bilmiyorum.
Neyinin farklı olduğunu söylüyorlar? Anlaşılır yazabilirsen, cevap alırsın.Killing Joke'un çizgi romanın kinden farklı olduğunu söylüyorlar. Doğru mu? Ben okumadığım için bilmiyorum.
Amazon Prime da bu gibi sitelerin kapanmasında etken olabilir.Netflix hiç kullanmadım bu olaydan sonra da kullanmam.Kendi filmimi dizimi kendim seçerim vakit kaybıysa vakit kaybı dayatamaz kimse kötü içerikleri.
Yani hikayede boşluk var diyorlardı. Sanırım yanlış kelime kullandım.Neyinin farklı olduğunu söylüyorlar? Anlaşılır yazabilirsen, cevap alırsın.
Mulholland Drive mı?İzleme bişey kaybetmezsin. Tam bir saçmalık abidesi.
Yorumları da kötüydü ama @Kaido_93 önerdiği için bakacaktım. Listede daha arkalara atarım. Hiç izlenmeyecek kadar kötü değildir umarım.Arka pencere kötü bir film. İzleme
Ya sen ona ne bakıyorsun yüzyılın klasiği.Mulholland Drive mı?
Yorumları da kötüydü ama @Kaido_93 önerdiği için bakacaktım. Listede daha arkalara atarım. Hiç izlenmeyecek kadar kötü değildir umarım.
Arka pencereyi yanlış yazmışım. Rear window değil kötü dediğim film. Secret window mu ne vardı ona kötü dedim. Rear ı izledim güzeldi.Ya sen ona ne bakıyorsun yüzyılın klasiği.
O gizli pencere beni yanılttınız yorumları görünce mullholland vs de eklenince.Tamamdır o halde.Zaten sana dememiştim kötü yorumların hepsine ne bakıyorsun demiştim.Arka pencereyi yanlış yazmışım. Rear window değil kötü dediğim film. Secret window mu ne vardı ona kötü dedim. Rear ı izledim güzeldi.
Sağlam kafa karıştırıcı film istemiştim. Secret Window filminin yorumlarının çoğu sonunun tahmin edilebilir olduğundan bahsediyordu. Önerildiği için bir şans vermek istedim. Ama @Monkey D. Luffy bu kadar kesin konuşunca kararsız kaldım izleyeceksem de biraz erteledim filmi şimdilik.O gizli pencere beni yanılttınız yorumları görünce mullholland vs de eklenince.Tamamdır o halde.Zaten sana dememiştim kötü yorumların hepsine ne bakıyorsun demiştim.
Evet, farklı. Ben çizgi romanı ile animasyonu ayrı değerlendiriyorum.Yani hikayede boşluk var diyorlardı. Sanırım yanlış kelime kullandım.