İzleme bişey kaybetmezsin. Tam bir saçmalık abidesi.Hayır listede var da izlemedim daha.
İzleme bişey kaybetmezsin. Tam bir saçmalık abidesi.Hayır listede var da izlemedim daha.
Arka pencere kötü bir film. İzlemeO zaman önceliği ona vereyim. Teşekkürler filmler için hepsine bakacağım.
Önerelim.Bu biraz eski ama eğleneceksin.Parayı al ve kaç filmin adı bulup izle.Güzel bir Woody Allen filmi önere bilir misiniz?
The Dark Knight Returns ve Killing Joke.@Smoker umarım rahtsız etmemişimdir. En sevdiğin Batman animasyon filmi hangisi?
Killing Joke'un çizgi romanın kinden farklı olduğunu söylüyorlar. Doğru mu? Ben okumadığım için bilmiyorum.The Dark Knight Returns ve Killing Joke.
Yedinci Gemi de aynı kaderi paylaşmış onlarla.Türkçealtyazı ve divxplanet erişime kapatılmış. Saçmalığa bak.Sanırım şu netflix benzeri platformlar yüzünden.
Netflix hiç kullanmadım bu olaydan sonra da kullanmam.Kendi filmimi dizimi kendim seçerim vakit kaybıysa vakit kaybı dayatamaz kimse kötü içerikleri.Yedinci Gemi de aynı kaderi paylaşmış onlarla.