İron Man'in ilk filmini izle bence.O değilde ben hiç süper kahraman filmi izlemedim ne diyorsunuz :S Bir deadpool
İron Man'in ilk filmini izle bence.O değilde ben hiç süper kahraman filmi izlemedim ne diyorsunuz :S Bir deadpool
Otur izle şimdi.O değilde ben hiç süper kahraman filmi izlemedim ne diyorsunuz :S Bir deadpool
En olmadı küçükken Blade'i izlemişsindir la niye yalan söylüyorsun dikkat çekmek için :/O değilde ben hiç süper kahraman filmi izlemedim ne diyorsunuz :S Bir deadpool
PekiEn olmadı küçükken Blade'i izlemişsindir la niye yalan söylüyorsun dikkat çekmek için :/
Blade kanlı bir filmdi yanlış hatırlamıyorsam datte reis oradan espri çakmış olabilir.
Herhalde. Blade i ilk defa duydum vallaBlade kanlı bir filmdi yanlış hatırlamıyorsam datte reis oradan espri çakmış olabilir.
Spider Man?O değilde ben hiç süper kahraman filmi izlemedim ne diyorsunuz :S Bir deadpool
Onu izledim onu unutmuşum bak ama bir ortamda avengers falan muhabbeti açılınca öksüz öksüz bakıyorumSpider Man?
Şuan içimde öyle bir spoiler verme isteği var ki...Onu izledim onu unutmuşum bak ama bir ortamda avengers falan muhabbeti açılınca öksüz öksüz bakıyorum
Olum git izle lan efsane seridir başlangıcı reisle yapmış olursun.Herhalde. Blade i ilk defa duydum valla