Üye silindi 5781
Güzel bir şeye benziyor, başrol Tom Holland sanırım ama kadro baya iyi.. Robert Pattinson, Bill Skarsgård falan var.
Robert Pattinson kafayı yemiş. Çekimler yakın tarihliyse daha da kafayı yemiş.
2 film de iyi gözüküyor
Güzel bir şeye benziyor, başrol Tom Holland sanırım ama kadro baya iyi.. Robert Pattinson, Bill Skarsgård falan var.
Robert Pattinson kafayı yemiş. Çekimler yakın tarihliyse daha da kafayı yemiş.
Baş kötüsü filmin belli ya.Filmin ana kötüsü Hush lakaplı Thomas Elliot sanırım. Batman'in kostüm facia, Batmobile facia. Umarım senaryosu iyidir.
Telefondan bakmıştım, karanlıktı o yüzden dikkat etmedim o ikisine bir daha izleyeyim.Baş kötüsü filmin belli ya.
Spoiler yemek istemeyenler için spoilera alayım.
Riddler ve Penguen
-----
Fragmana bir daha bi baktıktan sonra fikrimi yazayım.
-Bilerek baya karanlık hava verilmiş.
-Dedektif Batman oluyormuş çizgi romanlarda o tarz bir hikaye olacak sanırım.
-Batman bildiğin çöplerin ağzını burnunu kırıyor. Sert giriyor.
-Batman'in kişisel sorunları var gibi gözüküyor. Joker'den sonra iyi halledebilirlerse güzel olur.
Abov, zenci Selina Kyle ve Jim Gordon varmış. Eksilere düştü filmin değeri gözümde.Baş kötüsü filmin belli ya.
Spoiler yemek istemeyenler için spoilera alayım.
Riddler ve Penguen
-----
Fragmana bir daha bi baktıktan sonra fikrimi yazayım.
-Bilerek baya karanlık hava verilmiş.
-Dedektif Batman oluyormuş çizgi romanlarda o tarz bir hikaye olacak sanırım.
-Batman bildiğin çöplerin ağzını burnunu kırıyor. Sert giriyor.
-Batman'in kişisel sorunları var gibi gözüküyor. Joker'den sonra iyi halledebilirlerse güzel olur.
Ekranın parlaklığını kökledim, yine de yarısını göremedim olayların. Tamam Gotham karanlık falan ama insanın gözü de bu kadar yorulmaz. Kurtarırsa senaryodan kurtarır bu film. Neredesin ya Nolan?Abov, zenci Selina Kyle ve Jim Gordon varmış. Eksilere düştü filmin değeri gözümde.
Batman'i oynayan adam çok çelimsiz. Bruce Wayne hayvan gibi kalıplı bir adamdır normalde, Ben Affleck bunu tam olarak karşılıyordu. Nolan dahil diğer tüm Batman tasvirleri, çizgi romandaki aslından çok daha zayıf kişiler.Ekranın parlaklığını kökledim, yine de yarısını göremedim olayların. Tamam Gotham karanlık falan ama insanın gözü de bu kadar yorulmaz. Kurtarırsa senaryodan kurtarır bu film. Neredesin ya Nolan?
Daha Tenet i çekti. Bir kaç tane daha vardı sanırım, adam baya çalıştı Oscarlar Robert abime gitsin ahahaahahRobert Pattinson kafayı yemiş. Çekimler yakın tarihliyse daha da kafayı yemiş.
2 film de iyi gözüküyor