Kelini perukla mı kapatmışlar?Spiderman Far From Home güzel olmuş. Spiderman evrenini bilmiyorsanız senaryo sizi daha çok etkileyecektir ama ben çizgi filmlerinden falan biraz aşina olduğum için az çok tahmin etmiştim izlerken olacakları.
J.K. Simmons'ı tekrardan J. Jonah Jameson olarak görmek süperdi.
Kelini perukla mı kapatmışlar?
Pek umrumda olmasa da bu akıma bir dur denmeli artık.007 sevenler için önemli bir haber var. Alınan karara göre yeni 007 siyahi bir kadın olacakmış. Cinsel tercihi henüz açıklanmadı.
Zaytung haber mi ciddi mi? Ben twilight da ki çocuk oynayacak diye biliyordum.Yoksa o batman mıydı ki007 sevenler için önemli bir haber var. Alınan karara göre yeni 007 siyahi bir kadın olacakmış. Cinsel tercihi henüz açıklanmadı.
O Batman, bu dediğim de zaytung haberi değil, üzgünüm.Zaytung haber mi ciddi mi? Ben twilight da ki çocuk oynayacak diye biliyordum.Yoksa o batman mıydı ki
Vaaay, Bond yerine 007 diyerek yem mi atıyorsun Smoker başgan.007 sevenler için önemli bir haber var. Alınan karara göre yeni 007 siyahi bir kadın olacakmış. Cinsel tercihi henüz açıklanmadı.
Kırgınlar ekolü intikam alıyor.007 sevenler için önemli bir haber var. Alınan karara göre yeni 007 siyahi bir kadın olacakmış. Cinsel tercihi henüz açıklanmadı.
Roger Moore ve Sean Connery aklıma geldi, James Bond yazamadım.Vaaay, Bond yerine 007 diyerek yem mi atıyorsun Smoker başgan.