Canavar savaşlarının azlığını dile getiriyolar. Canavarlar geçtikleri yerleri dağıtıyor ama 1vs1 durumu yok diyolar öyle kaldı aklımda. Fırsat bulursam gidicem.Ben çok beğendim. Canavara doymak istersen, izle bence.
Canavar savaşlarının azlığını dile getiriyolar. Canavarlar geçtikleri yerleri dağıtıyor ama 1vs1 durumu yok diyolar öyle kaldı aklımda. Fırsat bulursam gidicem.Ben çok beğendim. Canavara doymak istersen, izle bence.
"Too much monsters" diyerek düşük veren bir eleştirmenden sonra eleştirmenleri takmama kararı aldım. Finallerim bittikten sonra önce kült yapımları izleyerek giricem Monsterverse'e.Canavar savaşlarının azlığını dile getiriyolar. Canavarlar geçtikleri yerleri dağıtıyor ama 1vs1 durumu yok diyolar öyle kaldı aklımda. Fırsat bulursam gidicem.
Teke tek kapışma olması mümkün ve de mantıklı değildi. Çünkü Godzilla ve Ghidorah krallık için mücadele ediyordu. Bu yüzden onların yancıları da onlara destek veriyordu. Buna rağmen Godzilla vs Ghidorah ve Rodan vs Mothra gördük teke tek kapışma olarak. Ayrıca ilk filmde de Godzilla, MUTO'ya karşı 2 vs 1 dövüştü. Eleştiri anlamsız bence.Canavar savaşlarının azlığını dile getiriyolar. Canavarlar geçtikleri yerleri dağıtıyor ama 1vs1 durumu yok diyolar öyle kaldı aklımda. Fırsat bulursam gidicem.
Ben cok begendim surekli aksiyon surekli dövüş acaba mi diye gitmistim ama memnun kaldim keşke hemen bir sonraki filmi çekselerde izlesem dedirtti banaİzleyici yorumlarına baktığım zaman ve burdaki yorumları okuduktan sonra baya bir beklentileri aşmışa benziyor film.
John Wick 3 parabellum iyiydi ve sasirtici olaylar vardi. Belki de hikayeyi devam ettirmek icin o olaya ihtiyaclari vardi .Ben cok begendim surekli aksiyon surekli dövüş acaba mi diye gitmistim ama memnun kaldim keşke hemen bir sonraki filmi çekselerde izlesem dedirtti bana
Fenaydi fena izlemeyen izlesin olaylarda iyiydi hikayeyide guzel baglamislarJohn Wick 3 parabellum iyiydi ve sasirtici olaylar vardi. Belki de hikayeyi devam ettirmek icin o olaya ihtiyaclari vardi .
O kadar çabuk düşer mi yav?Kingdom filminin linkini bulup atabilecek var mı?