Canavarları çok az gösteriyorlar dedi arkadaşım, doğru mudur? O da bir yerlerden okumuş emin olamadım bir türlü, fragmanda çoktu oysa.Çakıldığı söyleniyor. Yine de Godzilla vs. Kong filmi gelir seneye.
Canavarları çok az gösteriyorlar dedi arkadaşım, doğru mudur? O da bir yerlerden okumuş emin olamadım bir türlü, fragmanda çoktu oysa.Çakıldığı söyleniyor. Yine de Godzilla vs. Kong filmi gelir seneye.
Marvelin çoğu filminden iyi olmasına rağmen daha az gişe kaçınılmaz sanırım malum janra sağolsun. İlk filmden çok daha iyiydi zaten. Umarım Kong filminde de üstüne koyarak giderler.Çakıldığı söyleniyor. Yine de Godzilla vs. Kong filmi gelir seneye.
Canavarları insanlardan çok gösteriyorlar.Canavarları çok az gösteriyorlar dedi arkadaşım, doğru mudur? O da bir yerlerden okumuş emin olamadım bir türlü, fragmanda çoktu oysa.
Godzilla:
Izleyenler bir cevaplarsa sevinirim.Gidora(adını hatirlayamadım) efsanevi yaratığın yenilemeye sahip olması onu ölümsüz yapmaz mıydı? Yani Godzilla tarafından tamamiyla yenilmesi cok kafada soru isareti birakiyor?
Ben çok beğendim. Canavara doymak istersen, izle bence.Godzilla gidecektim eleştirilere baktıktan sonra iptal ettim. Pek beğenilmemiş genel anlamda.
Tesekkurler.Öldüğünü sanıyorsan, yanılıyorsun. Godzilla ve Ghidorah, Shanks ve Teach gibidir. Sürekli kavga ederler.
Tesekkurler.
Bir sey daha soracagim:
Gidora'ya özel bir yenileme olması hakkında bir bilgi varmı? Efsanevi bir yaratık olduğu için mi böyle?
He birde hukumetin attigi fuze niye onu etkilemedi de sadece Godzilla'yi etkiledi?