Bak şimdi hatırladım izledin mi sen benim dediğim filmleri ?Yok. Belki haftasonu giderim. Sinemadan soğudum ben biraz ya, son izlediğim filmlerden hiç keyif alamadım. O yüzden Avengersın falan da son filmine gitmemiştim.
Bak şimdi hatırladım izledin mi sen benim dediğim filmleri ?Yok. Belki haftasonu giderim. Sinemadan soğudum ben biraz ya, son izlediğim filmlerden hiç keyif alamadım. O yüzden Avengersın falan da son filmine gitmemiştim.
Jim'i görmek güzel ama Sonic dediğin gibi Iyyy olmuş tam.Iyyyyyyyy
Arabasına değer veriyor köpeği de ölen karısından kalma.Araba için değil de köpek için bu kadar derde girdi adam.Onu da aşkı için yaptı saçma falan değil.John wick aksion 9/10 hikaye 3/10 kurgu 8/10
Adamın motivasyonu berbat arabamı caldın öl köpeğimi öldürdün öl cok basıt sırf bu sebepten onca belaya girmek bana sacma geldi.
Ben sacma buldum karısı öldürülse anlarım. Hayvan sevgisi karısından hediye eyvallah ama bana yeterli gelmedi.Arabasına değer veriyor köpeği de ölen karısından kalma.Araba için değil de köpek için bu kadar derde girdi adam.Onu da aşkı için yaptı saçma falan değil.
İnan bana john wick sevenlerin hiçbiri seriyi hikayesi için takip etmiyordurJohn Wick 3 izleyenler , hikaye yine berbat mı ilerliyor ?
John wick racon filmidir. İsterse john’un sadece arabasını çizsinler o adamın işi bitmiştir. Karısından sadece köpek kaldı geriye ve sen gidiyorsun çok ünlü olan ve ölüm elçisi olarak görülen adamın elinden onu alıyorsun.Ben sacma buldum karısı öldürülse anlarım. Hayvan sevgisi karısından hediye eyvallah ama bana yeterli gelmedi.