Film ara verdi su an. Soluksuz geciyor. Dovus sahneleri harika olmuş.John Wick 3'e giden var mı?
Film ara verdi su an. Soluksuz geciyor. Dovus sahneleri harika olmuş.John Wick 3'e giden var mı?
Yok. Belki haftasonu giderim. Sinemadan soğudum ben biraz ya, son izlediğim filmlerden hiç keyif alamadım. O yüzden Avengersın falan da son filmine gitmemiştim.Sorması ayıp 3'e gittin mi acaba? Daha fırsatım olmadı o yüzden soruyorum
1 ve 2'yle oranla daha mı iyi acaba?Film ara verdi su an. Soluksuz geciyor. Dovus sahneleri harika olmuş.
Anladım. TeşekkürlerYok. Belki haftasonu giderim. Sinemadan soğudum ben biraz ya, son izlediğim filmlerden hiç keyif alamadım. O yüzden Avengersın falan da son filmine gitmemiştim.
Ilk filmi hatirlamiyorum fazla ama ikinci filmde silahli catisma yogundu. Bu filmde Continental'den men edildigi icin hizmetlere erisimi yok. Hand to hand dovusleri daha agirlikli gidiyor simdilik. Gayet tatmin edici.1 ve 2'yle oranla daha mı iyi acaba?
Ahahaha yemin ediyorum bende de şu an ara var tesadüfe gelFilm ara verdi su an. Soluksuz geciyor. Dovus sahneleri harika olmuş.
Yok ya ön yargılı değilim bakalım bekleyelim şaşırtsın bizi.Kralını oynatsan o da meh olacaktı, çok bir şey fark etmiyor.
Ben de ön yargılı değilim. Hatta bu oyuncuya da itirazım yok. Ama sinematik evren yapımları genelde izleyiciyi tatmin etmiyor, o açıdan söyledim.Ahahaha yemin ediyorum bende de şu an ara var tesadüfe gel
Yok ya ön yargılı değilim bakalım şaşırtsın bizi.
Ne on numarası E-F-S-A-N-E olmuş.Ikinci yarida silah catismalarina doydum. On numara film olmus.