Mithyxila 6 May 2019 #4,375 John Wick 1 hakkında soru: Gizli İçerik: Spoiler John Wick neden Viggo'yu öldürmedi? John Wick 2'yi henüz izlemedim.
John Wick 1 hakkında soru: Gizli İçerik: Spoiler John Wick neden Viggo'yu öldürmedi? John Wick 2'yi henüz izlemedim.
Mithyxila 8 May 2019 #4,376 John Wick 2 bitti,3'ü bekleyelim. Gayet tatmin ediciydi ama genel bir hikaye yok gibi. Gizli İçerik Bu sefer Continenal'mı yok edecek acaba? :S
John Wick 2 bitti,3'ü bekleyelim. Gayet tatmin ediciydi ama genel bir hikaye yok gibi. Gizli İçerik Bu sefer Continenal'mı yok edecek acaba? :S
Historia 8 May 2019 #4,377 Wbrggrdrlfy dedi ki: John Wick 1 hakkında soru: Gizli İçerik: Spoiler John Wick neden Viggo'yu öldürmedi? John Wick 2'yi henüz izlemedim. Genişletmek için tıkla ... Gizli İçerik öldürdü ya john boynuna sapladı bıçağı gitti sonra viggo'da öldü orada
Wbrggrdrlfy dedi ki: John Wick 1 hakkında soru: Gizli İçerik: Spoiler John Wick neden Viggo'yu öldürmedi? John Wick 2'yi henüz izlemedim. Genişletmek için tıkla ... Gizli İçerik öldürdü ya john boynuna sapladı bıçağı gitti sonra viggo'da öldü orada
Mithyxila 8 May 2019 #4,378 Historia dedi ki: Gizli İçerik öldürdü ya john boynuna sapladı bıçağı gitti sonra viggo'da öldü orada Genişletmek için tıkla ... Gizli İçerik Omzuna sapladı. Sonra Viggo "Sonra görüşürüz John" dedi ondan sonra bitti. Peki 3'te Continenal'a savaş mi acacak? Trailer'i izledim ama anlamadim bir sey. :S
Historia dedi ki: Gizli İçerik öldürdü ya john boynuna sapladı bıçağı gitti sonra viggo'da öldü orada Genişletmek için tıkla ... Gizli İçerik Omzuna sapladı. Sonra Viggo "Sonra görüşürüz John" dedi ondan sonra bitti. Peki 3'te Continenal'a savaş mi acacak? Trailer'i izledim ama anlamadim bir sey. :S
Kvothe 15 May 2019 #4,379 Yeni Star Wars'ı Benioff Weiis ikilisi çekecekmiş./: Seri zaten çoktandır batmıştı şimdi iyice batacak. Bravo Disney.
Yeni Star Wars'ı Benioff Weiis ikilisi çekecekmiş./: Seri zaten çoktandır batmıştı şimdi iyice batacak. Bravo Disney.
MRTFR 17 May 2019 #4,380 Yeni Batman. https://variety.com/2019/film/news/...matt-reeves-bruce-wayne-dc-comics-1203125473/