Şahsen ben thanos’un avengerslara karşı biraz çaresiz gösterildiğini düşünüyorum. Hani thor ile falan kapıştı ama hepsi gelince adam baya bir çaresiz kaldı hani bari bir iki güçlü adamı olsaymış. Strange,hulk gibileri hep geri tutuldu bilerek. Strange savaş boyunca suyu durdurdu şaka gibi. Thanos marvel’a kafa atınca dang etti thanosun feleği şaştı. Anca taşla hasar verebildi. Şahsen thanosta birkaç taş olsa ve öyle dövüşse daha iyi olurdu bence.
Ah ulan gece gece tüylerim diken diken oldu
Sondaki tepki efsane.
2008: Im iron man
2019: Im iron man
Benim için her zaman ilk avenger iron man olmuştur ve öyle kalacak.
Not: video spoiler içermiyor
O zaman 1 ve 2yi izle. Daha vaktin varJohn Wick 3'e gidecek olan var mı? 12 gün sonra vizyona giriyor. Ve daha 1 ve 2sini izlemedim 3'e gitmeyi planlıyorum.
İzlemeyi düşünüyorum aslında. 1 2 3 arasinda baglanti var mi yoksa bagimsiz mi?O zaman 1 ve 2yi izle. Daha vaktin var
Çatara patara aksiyon seviyorsan güzel film, onun dışında çok bi derinliği, güzel kurgusu vs yok.
Var. Spoiler vermeyeyim ama her şeyden önce karakteri tanıma açısından izle. İlkini seversen hemen ikinciyi de izlersin zaten.İzlemeyi düşünüyorum aslında. 1 2 3 arasinda baglanti var mi yoksa bagimsiz mi?
Tessekurler izleyeyim en iyisi.Var. Spoiler vermeyeyim ama her şeyden önce karakteri tanıma açısından izle. İlkini seversen hemen ikinciyi de izlersin zaten.
Ben ikinci filmi sinemada izlemiştim gitmeden hemen önce ilk filmi izledim, güzel olmuştu.