O kadın çöp la. Thor'un hakkını veremez.Sonunda Natalia Portman çıktı ya .... Yeni Thor olur zaten.
O kadın çöp la. Thor'un hakkını veremez.Sonunda Natalia Portman çıktı ya .... Yeni Thor olur zaten.
İlk iki Thor’dan sonra oynamayı kabul etmedi ve devam etmek istemedi. Daha sonraki filmlerin başarısını gördü tabi hemen geri döndüSonunda Natalia Portman çıktı ya .... Yeni Thor olur zaten.
Sarıya boyanan adamla ben de oynamazdım. Civciv olmuştu resmen.İlk iki Thor’dan sonra oynamayı kabul etmedi ve devam etmek istemedi. Daha sonraki filmlerin başarısını gördü tabi hemen geri döndü
Yok be kadın iyi oyuncu her filmi güzel yaniO kadın çöp la. Thor'un hakkını veremez.
Aynen 2 filmde oynadı ama Ragnarok hikayesinde yer alıyormu ki Jane karakteri oynasın.İlk iki Thor’dan sonra oynamayı kabul etmedi ve devam etmek istemedi. Daha sonraki filmlerin başarısını gördü tabi hemen geri döndü
Kavga dövüş yolları ayrıldı MCU ile diyorlardı. Tekrar anlaşmışlar demek ki.Yok be kadın iyi oyuncu her filmi güzel yani
Aynen 2 filmde oynadı ama Ragnarok hikayesinde yer alıyormu ki Jane karakteri oynasın.
Kadın kendisi zaten geleceğim felan diyordu. 2 filmde oynadı vs Ragnarok hikayesinde Jane varmıydı ki oynasin ? .sKavga dövüş yolları ayrıldı MCU ile diyorlardı. Tekrar anlaşmışlar demek ki.
Kadın zaten yok ortada yav. Yazsalar nolur?Kadın kendisi zaten geleceğim felan diyordu. 2 filmde oynadı vs Ragnarok hikayesinde Jane varmıydı ki oynasin ? .s
He anladım, bence güzel olacak son film olacak demi?Kadın zaten yok ortada yav. Yazsalar nolur?
Zaten oynamasına bir açıklama getirmek amaçlı yazmadım. Bilgi verdim sadece.
Erkek Thor'un son filmi olur da yenisinin daha filmi çıkar bence. Ragnarok gibi çok da cıvık olmasa iyi olur. Şu ana kadar benim için en iyi Thor filmi de olsa komedi bazı yerlerde gereksiz olmuştu.He anladım, bence güzel olacak son film olacak demi?
Umarım umarım ya yeni marvel filmlerinin güzel olacağını düşünüyorum ama karakterler gidiyor ya artık bakalım.Erkek Thor'un son filmi olur da yenisinin daha filmi çıkar bence. Ragnarok gibi çok da cıvık olmasa iyi olur. Şu ana kadar benim için en iyi Thor filmi de olsa komedi bazı yerlerde gereksiz olmuştu.
Umarım Thor'a güzel bir veda ederiz bu filmde.