Dracule Mihawk 20 Ara 2019 #252 Savaşta Oden tarafından tutulmuştur. Gabanı da Vista tutmuştur. Ayrıca Oden ayrılırken Vistanın diz çöküp kollarını açıp benim yüzümden demesi...
Savaşta Oden tarafından tutulmuştur. Gabanı da Vista tutmuştur. Ayrıca Oden ayrılırken Vistanın diz çöküp kollarını açıp benim yüzümden demesi...
RocheFelix 20 Ara 2019 #254 Yardım edip yapamasa neyse en azından denedi denilirdi. Roger çocuğunu neden buna emanet etmediğini anlıyoruz... Kaptanının çocuğunu koruyamayan Momolara koşmayı bırakın zevk ile götünü kaşımıştır.
Yardım edip yapamasa neyse en azından denedi denilirdi. Roger çocuğunu neden buna emanet etmediğini anlıyoruz... Kaptanının çocuğunu koruyamayan Momolara koşmayı bırakın zevk ile götünü kaşımıştır.
01746 16 May 2020 #258 Marco'nun ergenkene, zirve halini tokatladığı adam olarak aklımda kalacak kişi.
Chris 16 May 2020 #259 01746 Ro shi nan te dedi ki: Marco'nun ergenkene, zirve halini tokatladığı adam olarak aklımda kalacak kişi. Genişletmek için tıkla ... Ray o zamanki marco'ya 2 3 falan atar. Oden tutmuştur ray'i.
01746 Ro shi nan te dedi ki: Marco'nun ergenkene, zirve halini tokatladığı adam olarak aklımda kalacak kişi. Genişletmek için tıkla ... Ray o zamanki marco'ya 2 3 falan atar. Oden tutmuştur ray'i.