O dediğine itirazı olan yoktu ki. Zaten tayfada Rayleigh'i tutabilecek Oden'den başka kim var?E ben başından beri ray vs oden olmustur diyordum. beni cok yanlıs anlyon roshi.
O dediğine itirazı olan yoktu ki. Zaten tayfada Rayleigh'i tutabilecek Oden'den başka kim var?E ben başından beri ray vs oden olmustur diyordum. beni cok yanlıs anlyon roshi.
Ama eğlenceli. Gayet de olası hani. 3 gümlük savaşta sürekli aynı kişiyle ilgileniyor olamazlar. Sürekli tetikte de olamazlar. Sonuçta Rayleigh de kendisi gibi sağkol. Marco'nun onu hiç hedef almadığını sanmıyorum.Bir Marco goygoyudur gidiyor. Doğru olmayan yada gösterilmemiş bir şeyi ne için bu kadar kesin bir şeymiş gibi gösteriyorsunuz ey insanlar. Hayır dediğiniz şey hiç mantıklı bir şey de değil.
Şöyle bir mesajlarına baksam mangada gösterilmemiş bir dünya şey hakkında ahkam kestiğini bulurum kesinBir Marco goygoyudur gidiyor. Doğru olmayan yada gösterilmemiş bir şeyi ne için bu kadar kesin bir şeymiş gibi gösteriyorsunuz ey insanlar. Hayır dediğiniz şey hiç mantıklı bir şey de değil.
Bu Rayleigh - sama'nın kral olduğu gerçeğini değiştirmez.Şöyle bir mesajlarına baksam mangada gösterilmemiş bir dünya şey hakkında ahkam kestiğini bulurum kesin
Kral değil Kara KralBu Rayleigh - sama'nın kral olduğu gerçeğini değiştirmez.
Yürü be. D.andik soydan gelmeyen kahramanları savunacağız!Kral değil Kara Kral
Gayette olabilirler. Roger- Wb napıyor, biz birbirimizle çok ilgilendik arada çaylakları mı tokatlayalım diyorlar savaşta?3 gümlük savaşta sürekli aynı kişiyle ilgileniyor olamazlar.
Zaten akşamları savaşa mola variyorlarmış. He grup savaşı olmuştur, herkes birbirine dum duma dediysen ayrı da o zamandaSürekli tetikte de olamazlar.
Marco'nun o zamanlar sağkol olduğuna dair en ufak belirti var mı? Ki büyük ihtimal en son dövüşleri bizim gördüğümüz dövüşleri olmuştur. 1 yıl sonrasında Roger KK olup tayfa dağılıyor zaten. Savaşta da güç olarak net şekilde Oden sağkoldu. Oden de Beyazsakal korsanlarıyla birlikte 4 sene yolculuk yaptı. Anca Oden gelmeden önce sağkol olabilirdi ki o zamanlarda da max 17-18 yaşındaydı. Yani Roger- Beyazsakal kapışmalarında sağkol olduğuna hiç ihtimal vermiyorum ben.Sonuçta Rayleigh de kendisi gibi sağkol.
He orası başka ama karşı taraftan cevap geldiği sürece eğlenceli olmaz mı? Yoksa kimse cevap vermezse eğlencesi neredeAma eğlenceli.
Trol olduğu açık şeyler yada at fava bekle dışında yazdığımı pek sanmıyorum. Öyle durumlarda 'bence' yada 'düşünüyorum' kelimelerini sık sık kullanırım. Kaido'nun yaşı gibi tahmini çıkarımlarda bulunuyorum en fazla ama bak sen. Bulursan bana da haber ver, merak ettim gerçekten illa ki birkaç tane çıkar sanırım.Şöyle bir mesajlarına baksam mangada gösterilmemiş bir dünya şey hakkında ahkam kestiğini bulurum kesin
Yahu uzun uzun yazmışın, ne gerek var bu ciddiyete.Gayette olabilirler. Roger- Wb napıyor, biz birbirimizle çok ilgilendik arada çaylakları mı tokatlayalım diyorlar savaşta?
Zaten akşamları savaşa mola variyorlarmış. He grup savaşı olmuştur, herkes birbirine dum duma dediysen ayrı da o zamanda
1- Marco, Ray'e vurabildi mi bilmiyoruz
2- Karambole habersizce vursa bile Ray gömülemez bu konuda
3-Belki de hatta büyük ihtimal Ray kısa sürede tokatlayıp göndermiştir.
Marco'nun o zamanlar sağkol olduğuna dair en ufak belirti var mı? Ki büyük ihtimal en son dövüşleri bizim gördüğümüz dövüşleri olmuştur. 1 yıl sonrasında Roger KK olup tayfa dağılıyor zaten. Savaşta da güç olarak net şekilde Oden sağkoldu. Oden de Beyazsakal korsanlarıyla birlikte 4 sene yolculuk yaptı. Anca Oden gelmeden önce sağkol olabilirdi ki o zamanlarda da max 17-18 yaşındaydı. Yani Roger- Beyazsakal kapışmalarında sağkol olduğuna hiç ihtimal vermiyorum ben.
He orası başka ama karşı taraftan cevap geldiği sürece eğlenceli olmaz mı? Yoksa kimse cevap vermezse eğlencesi nerede