Oha resmen gözümde canlandı.Bu adamın zoro'ya benzetilmesi zoro'ya hakarettir.Lütfü'nün oğlu idam edilecek zoro da oturup içki içecek ha.
Oha resmen gözümde canlandı.Bu adamın zoro'ya benzetilmesi zoro'ya hakarettir.Lütfü'nün oğlu idam edilecek zoro da oturup içki içecek ha.
Seni kendi silahınla vuruyorum tweiya twei sen neden böyle yapıyorsun kuzum
Sen doldurmadan sıkıyorsun ama. Ben doldurup sıkıyorum, boş sıkınca anca kargaları falan kaçırırsın.Seni kendi silahınla vuruyorum twei![]()
Rayleigh zoro’ya benzemiyor. Zoro rayleigh’e benziyor. İlk rayleigh gösterildi sonra zoro’nun gözü falan çizildi. Yan fabrikası resmen.Bu adamın zoro'ya benzetilmesi zoro'ya hakarettir.Lütfü'nün oğlu idam edilecek zoro da oturup içki içecek ha.
Tamam benim amacım da karga kaçırmak zaten. Alındın mı yoksa hahahahaSen doldurmadan sıkıyorsun ama. Ben doldurup sıkıyorum, boş sıkınca anca kargaları falan kaçırırsın.
Ahuahuahu en azından yem yiyorsun bu da güzel xdTamam benim amacımda karga kaçırmak zaten. Alındın mı yoksa hahahaha
OkumadımAhuahuahu en azından yem yiyorsun bu da güzel xd
Kılıç sevdalılarının gelir kapısı gibi, yatırım aracı gibi bu adam. Değeri düşmesin diye çok uğraşılıyor ama piyasası yok işte naparsın![]()
"Kılıç sevdalılarının gelir kapısı" anlaşılmayacak bişey yok.Tatile çıkman lazım. Rayleigh'e kılıç ustalığından sallamak nedir dwei? :/