bence vay serefsiz bana degil de gitmis denizciye emanet etmis diye kurtarmadıRoger çocuğu emanet etmemekte haklı galiba. Onu da satardı![]()

bence vay serefsiz bana degil de gitmis denizciye emanet etmis diye kurtarmadıRoger çocuğu emanet etmemekte haklı galiba. Onu da satardı![]()
Amirale dalsın demiyorum ki saldırıyı engellesin.Beckman zeki bir adam orda Amiral'i yaralasa savaş durmayabilirdi o yüzden dalmamıştır![]()
karakterlere vasıfsız şerefsiz demeye çok meraklıyız ama gerek yok ufak bi sekil iste o sahnelerAmirale dalsın demiyorum ki saldırıyı engellesin.
Marco nasıl durdurduysa o da engeller.
Orada Shanks olsa bunu yapardı ama Beckman gibi vasıfsız birini aşan bir durum.
Tek sahneden çok çıkarım yapıyorsun gibi geliyor banaAmirale dalsın demiyorum ki saldırıyı engellesin.
Marco nasıl durdurduysa o da engeller.
Orada Shanks olsa bunu yapardı ama Beckman gibi vasıfsız birini aşan bir durum.
KF'de ki en açık ara giden anket galiba.Tek sahneden çok çıkarım yapıyorsun gibi geliyor bana
O bu değilde bu anketin sonucu küfür gibi %91 nedir ya![]()
Olabilirbence vay serefsiz bana degil de gitmis denizciye emanet etmis diye kurtarmadı![]()
Şerefsiz ile ne alaka.karakterlere vasıfsız şerefsiz demeye çok meraklıyız ama gerek yok ufak bi sekil iste o sahneler![]()
Yalamam gibi bir espri yapacaktım ama neyse vazcaydım.
Ben de bekliyorum. WB kurtaracaktı zaten diyebilir. Ama insanda bir tedirginlik olur. Sonuçta ortağının oğlu yani. Luffy'nin oğlu yakalansaydı. MF'ye uçardı. Zoro'yu pel sevmem ama MF'ye slash yollardı.Yalamam gibi bir espri yapacaktım ama neyse vazcaydım.
İşte sırf kaptanına benzediği için Luffy'i koruyan ve eğitim veren birinin kaptanının öz oğlunu kurtarmaması bana mantıksız geliyor. O yüzden Oda'dan bir açıklama bekliyorum