Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Silvers Rayleigh vs. Dracule Mihawk

Sizce Kim Kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    151
Wb Shanks için "Senin gibi bir adamın East Blue'den tek kollu döndüğünü görünce herkes şaşırdı" diyor. Yonkou olmasa bile çok önemli bir adam olduğu kesin ki Benn Beckman'da aynı şekilde "Biz istesek koca donanmayı yok ederiz" gibi bir şey diyordu ilk bölüm.
Wb'nin o tepkiyi vermesi için Shanks'ın amiral seviyesinde olmasına da gerek yok. Herkes tarafından küçümsenen bir yer East Blue. Duyan burun kırıvıyor ezik bölge diye. Yani demek istediğim Luffy falan gidip orada kolunu kaybetse yine aynı tepkiler verilirdi.

Wb'nin o tepkiyi vermesi için Shanks'ın amiral seviyesinde olmasına da gerek yok. Herkes tarafından küçümsenen bir yer East Blue. Duyan burun kırıvıyor ezik bölge diye. Yani demek istediğim Luffy falan gidip orada kolunu kaybetse yine aynı tepkiler verilirdi.
Bence Amiral seviyesi şart, sonuçta Yonkou bile şaşırmış.

En zayıf deniz olan East Blue'da kol kaybetmeye şaşırmak için illa Amiral seviyesi olmak gerekiyor demek ? O da güzelmiş.

Shichibukai ile Kor-amiralleri geçtim, Arlong ile Krieg kolunu East Blue'da o canavara kaptırsa ben şahsen şaşırırımdım, demek ki illa Amiral seviyesi olmayı bekleyenler varmış.

En zayıf deniz olan East Blue'da kol kaybetmeye şaşırmak için illa Amiral seviyesi olmak gerekiyor demek ? O da güzelmiş.

Shichibukai ile Kor-amiralleri geçtim, Arlong ile Krieg kolunu East Blue'da o canavara kaptırsa ben şahsen şaşırırımdım, demek ki illa Amiral seviyesi olmayı bekleyenler varmış.
Sen Yonkou değilsin kardeş kusura bakma.

Ayrıca Oda'nın orta yaş fantezisi ve Mihawk'ın 41 yaşında olduğu gerçeği var. Rayleigh amca ise 78 yaşına gelmiş(37 yaş var aralarında). Anlayacağın Haki'den başka tutunacak dalın kalmamıştı, o da kırılıyor hafiften.

Değil. Amiral birisi bırak East Blue'yu Nw'nin en çetrefilli yerinde kolunu kaybetse bile büyük bir şok olurdu millet için.
Zephyr'ın da eli gidiyordu, büyük bir şok olduğunu görmedim.

Son düzenleme:
Yonko olunca bu adamlar sağ duyularını ve akıllarını mı kaybediyorlar ? Beyazsakal, Buggy'nin Impel Down'dan topladığı Level 3-4-5 seviyesi adamlar için tehlikeliler onlarla şimdi uğraşamam diyordu, bunu diyen adam heralde East Blue'nun ne seviyede olduğunu ve orada Arlong seviyesi birisinin bile kol kaptırmayacağını idrak edebilir heralde. Haliyle Kor-amiral seviyesi olsa bile Shanks'ın East Blue'da kol kaptırması şaşırılacak bir olay oluyor.

Saçmaladıkça saçmaladığın için artık sana cevap yazmamaya karar verdim, bu sebepten alıntı yapmıyorum anlayacağın.

Yonko olunca bu adamlar sağ duyularını ve akıllarını mı kaybediyorlar ? Beyazsakal, Buggy'nin Impel Down'dan topladığı Level 3-4-5 seviyesi adamlar için tehlikeliler onlarla şimdi uğraşamam diyordu, bunu diyen adam heralde East Blue'nun ne seviyede olduğunu ve orada Arlong seviyesi birisinin bile kol kaptırmayacağını idrak edebilir heralde. Haliyle Kor-amiral seviyesi olsa bile Shanks'ın East Blue'da kol kaptırması şaşırılacak bir olay oluyor.

Saçmaladıkça saçmaladığın için artık sana cevap yazmamaya karar verdim, bu sebepten alıntı yapmıyorum anlayacağın.
3-4-5 seviyesi adamlardan düzinelerce var orada, hem denizcilerle hemde onlarla mı uğraşacak? Arlong seviyesi ne alaka? O adamın ismini bilen yok la, kolunu kaybettiğini haber yapacaklarda Wb mi buna şaşıracak, güldürme beni. Ayrıca kor-amiral tayfasından Benn Beckmanın dediği de şaşılacak bir şey tabii

Saçmalamışmışım, bunu bana Vista=Mihawk diyen adam diyor :/ Neyse seninle bu kadar tartışmak zaten hataydı, haklısın.

Birde yalan konuşmasan fena olmaz, söyleyecek laf bulamayınca bunlara sığınman normal.

Ben ne zaman Vista ile Mihawk eşit demişim, denk olarak gösterildiler, denk olmak farklı eşit olmak farklı bir şey, Mihawk bir Amirale denk olmaktan çok Vista'ya denk olarak gösterildi, Mihawk Vista'dan güçlü mü, büyük ihtimalle, çok mu güçlü ? Değil, öyle olsa o şekilde gösterilmezdi zaten.

E.Oda'da buna benzer bir şey söylüyor zaten, Vista Mihawk ile savaşabilecek kadar güçlü birisi demiş, peki aynı Vista tek başına bir Amirale karşı savaşabilecek kadar güçlü mü ? Öyle olmadığını zaten gördük.

Son düzenleme:
Birde yalan konuşmasan fena olmaz, söyleyecek laf bulamayınca bunlara sığınman normal.

Ben ne zaman Vista ile Mihawk eşit demişim, denk olarak gösterildiler, denk olmak farklı eşit olmak farklı bir şey, Mihawk bir Amirale denk olmaktan çok Vista'ya denk olarak gösterildi, Mihawk Vista'dan güçlü mü, büyük ihtimalle, çok mu güçlü ? Değil, öyle olsa o şekilde gösterilmezdi zaten.

E.Oda'da buna benzer bir şey söylüyor zaten, Vista Mihawk ile savaşabilecek kadar güçlü birisi demiş, peki aynı Vista tek başına bir Amirale karşı savaşabilecek kadar güçlü mü ? Öyle olmadığını zaten gördük.
Benim bildiğim denk eşit demek, neyse. Vista'nın tek başına Amiralle savaşamamasıyla Akainu'yla savaşamaması aynı şeyler değil yalnız(tüm filo yürüyorlar adama, sonuç ortada), bence Kizaru'yla da belli bir raddeye kadar dövüşebilir.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık