Hayır 13 görünüyor hala ama zaten mangaya yetişti yav 13. bölümde elit 10 görünse 22 bölüm olsa zaten mangayı geçerdi.Anime hala uzamadı değil mi?
Hayır 13 görünüyor hala ama zaten mangaya yetişti yav 13. bölümde elit 10 görünse 22 bölüm olsa zaten mangayı geçerdi.Anime hala uzamadı değil mi?
O zaman kış animesi olarak gelir, yani umarım. Fark var yahu seneye kadar fazlaca açılmış olur.Hayır 13 görünüyor hala ama zaten mangaya yetişti yav 13. bölümde elit 10 görünse 22 bölüm olsa zaten mangayı geçerdi.
Aynen neyse böyle olsun zaten manga daha iyi benim için sırf Rindou içinde anime şeysiO zaman kış animesi olarak gelir, yani umarım. Fark var yahu seneye kadar fazlaca açılmış olur.
Gayette böyle bir çocuktu. Sadece daha sessiz kalıyordu, açılmış artık.Bu Hayama böyle bir çocuk değildi, değiştirmişler adamı.
Böyle duygusuz değildi ama. Bilemiyorum belki de öyleydi.Gayette böyle bir çocuktu. Sadece daha sessiz kalıyordu, açılmış artık.
Soma'nın dediği gibi elitlere girince bir tarafları kalkmış
Gelir gelir o da yola gelir. Zaman geçsin Soma herkesi ılımlaştıracak.Böyle duygusuz değildi ama. Bilemiyorum belki de öyleydi.
Soma'nın belli bir yolu yok ya, sadece kazanmak ve eğlenmek için oynuyor şimdilik. Arkadaşları için falan savaşıyor ama babası hariç belli bir hedefi yok.Daha önce değinilmiş mi bilemedim. Yazmak istedim sadece.
http://manga-tr.com/id-21708-read-shokugeki-no-soma-chapter-1-page-47.html Bu sayfada Souma ' nın babası aşçılığı geliştirmek için bir ipucu vereceğini dile getiriyor ve ne olduğunu söylüyor.
http://manga-tr.com/id-32829-read-shokugeki-no-soma-chapter-113-page-14.html Bu sayfada da Shinomiya-senpai ' nin aşçılığa başlama nedenini söylüyor.
Ayrıca 1. sınıfların eleme yarışmasında 1. olan Hayama Akira'daki hırsın nedeni de Jun Shiomi ustasına olan derin saygı ve sevgisinden kaynaklanmakta. Bütün yarışmalarda " Senin için kazanacağım, Jun. " diye bir monolog görüyoruz zaten kendisinden.
Bizim Souma'da kendi aşçılığının özel alanını belirlemek için ve gelişebilmek için böyle bir nedene ihtiyacı var.