Baya yazı var yahu. Ama haftaya Hayama'nın fişini çeker gibi geldi bana.http://www.mangamap.com/Shokugeki_no_Soma_Chapter_List/183/
@Daredewill bölüm gelmiş haberimiz yok. Şu Hayamayı dövün ya artiz ya ...
Baya yazı var yahu. Ama haftaya Hayama'nın fişini çeker gibi geldi bana.http://www.mangamap.com/Shokugeki_no_Soma_Chapter_List/183/
@Daredewill bölüm gelmiş haberimiz yok. Şu Hayamayı dövün ya artiz ya ...
Çeksin cidden Hayamanın yüzünü görmek istemiyorum. Ayar ediyor beni her sayıda bir artizlenmeler falan umarım Mangaka saçmalamaz . Bunda bile tahmin edemiyorsun ki şu ya da bu alır diye..Baya yazı var yahu. Ama haftaya Hayama'nın fişini çeker gibi geldi bana.
Yok ya Souma'yı 2 defa ezmez. hem böyle hikaye tıkanır. Diğerleri kazanıp bu kaybederse büyük sıkıntı. Bakalım birileri kaybeder ama Aldini falan olmasın bu, çocuk ezil ezil bitmedi. Şu Erina'yı da biraz iş başında görsek fena olmazdı. Oyuncak ayı Momo ile falan vs atsın. Rindou ona 2 numara büyük gelir.Çeksin cidden Hayamanın yüzünü görmek istemiyorum. Ayar ediyor beni her sayıda bir artizlenmeler falan umarım Mangaka saçmalamaz . Bunda bile tahmin edemiyorsun ki şu ya da bu alır diye..
Erina vs falan atmayacak bence şimdi ye kadar neyini gördük herkes attı ama Erina da tık yok. İnsan düşünüyor. Umarım Soma yener ama kuru kuru yenmesin ya Hayamayı kendi silahıyla yensin yani..Yok ya Souma'yı 2 defa ezmez. hem böyle hikaye tıkanır. Diğerleri kazanıp bu kaybederse büyük sıkıntı. Bakalım birileri kaybeder ama Aldini falan olmasın bu, çocuk ezil ezil bitmedi. Şu Erina'yı da biraz iş başında görsek fena olmazdı. Oyuncak ayı Momo ile falan vs atsın. Rindou ona 2 numara büyük gelir.
O kadar Kuga destek atıyor, yani bir zahmet yensin. Rindou büyük bir şeyler planlıyor, dediydi dersin. Kuga falan hep onun planları. En son devrim yapacak.Erina vs falan atmayacak bence şimdi ye kadar neyini gördük herkes attı ama Erina da tık yok. İnsan düşünüyor. Umarım Soma yener ama kuru kuru yenmesin ya Hayamayı kendi silahıyla yensin yani..
Rindou yoktu bu bölüm ondan bir şey çıkacak da umarım onun vs sini görürüz. Bari Rindou nun kini çiz be adamO kadar Kuga destek atıyor, yani bir zahmet yensin. Rindou büyük bir şeyler planlıyor, dediydi dersin. Kuga falan hep onun planları. En son devrim yapacak.
Şu Erina'da harbi ne bulup öne atıyor mangaka anlamıyorum.
En güçlüyü en sona saklıyor işte. Girişi efsane olacaktır.Rindou yoktu bu bölüm ondan bir şey çıkacak da umarım onun vs sini görürüz. Bari Rindou nun kini çiz be adam
Anime de çıksın da gif yapayım kendime onu bekliyorum kaç haftadır ..En güçlüyü en sona saklıyor işte. Girişi efsane olacaktır.
Anime hala uzamadı değil mi?Anime de çıksın da gif yapayım kendime onu bekliyorum kaç haftadır ..