Ahahaha. Gece gece iyi bir kahkaha attım biraz daha zayıfladım sağolasın. İyi kalori yaktırdın. Tsukasa birinci ben olacağım dedi diye tamam o zaman ben de birinci olmam dediğini sanıyorsun herhalde? Tsukasa'nın ne kadar güçlü olduğunu biliyor o yüzden kendisine başka koltuk kalmadığını bildiği için o zaman ben de ikinciliği denerim demek istiyor orda şair.Rindou dedigin kiz Tsukasa birinci koltuk olacagim deyince he peki öyle mi tamam bende ikinci koltuk olacagim diyen bir insan la Rindou ile Erinayı karakter konusunda asla kıyaslama Rindou kibirli ya da millete yukarıdan bakan biri değil. Erinanın aksine :k
Rindou kibrini 3 numaraya karşı gösterdi. Rindo'nun kibrini geçtik tam bir sırtlan olduğunu gördük. Sen ekmek elen veri ısır. Sen git arkadan işler çevir İhtiyarı koltuğundan düşür. Her şeyden önce İhtiyara saygı kalmamış bu kızda. Eli baston tutması gereken dedeyi sen koltuğundan ediyorsun.
Elit 10 içinde adam olan 4 kişi vardır. 3 numara, İsshiki, Erina ve Diğer istifa eden Elit ( Şu çinli çocuk.). Diğerlerinin hepsi birer hain.